Nova Gorica Turizem Turistična zveza TIC Nova Gorica +386 5 330 46 00

Pohod z lučkami

datum: 08.12.2014

kategorija: Novice

Turistično društvo Nova Gorica, GORIČANKE - Aktiv mestnih žena in deklet NOVA GORICA v sodelovanju s Turistično zvezo TIC Nova Gorica in Varstveno delovnim centrom Nova Gorica vabijo na zaključno prireditev projekta »Z ODEJICO NAM BO TOPLEJE 2014«, ki ga v pričakovanju Dneva luči pripravljamo v petek, dne 12. 12. 2014, ob 16.30 uri pred stavbo Mestne občine Nova Gorica.

Projekt zaključujemo s kulturnim programom, v katerem bodo sodelovali: pevska skupina VDC Nova Gorica, harmonikar Tine in KUD Plesne sanje – Pegasus iz Nove Gorice. Našo letošnjo odejico dobrote bomo izročile Varstveno delovnemu centru. Prireditev bo povezovala Zdenka Tomulič.

V pričakovanju Dneva luči bo osrednji čarobni dogodek pohod z lučkami po Novi Gorici. V svetlobi luči bomo uživali skupaj z varovanci VDC, šolarji in najmlajšimi iz vrtcev. Goričanke se želimo zahvaliti vsem, ki nam pomagate uresničiti naše zamisli, nas spodbujate in nam stojite ob strani, kadar to potrebujemo.

Na kraju dogodka bodo na voljo lučke, ki so jih za nas vse izdelali v VDC Nova Gorica. Tam bomo zanje zbirali prostovoljne prispevke.

Veselimo se srečanja z vami, pridite, lepo vam bo! 

      

Vabilo_Pohod z ličkami_12.12.2014.pdf                                                                                      

 

ar©tur