Martinovanje v Ozeljanu
 

Prvi Martinov vikend vas vabimo v Ozeljan!

V soboto, 7. novembra, ob 19.00, bo na Gradu Ozeljan potekalo že tradicionalno Martinovanje s krstom vina in pokušino vin iz okoliških vinogradov, nastopom folklorne skupine Kal nad Kanalom, zabava se bo nadaljevala z ansamblom Trio Modri Val.

Informacije: Turistično društvo Ozeljan – Šmihel, Ozeljan 93, Šempas, m: 041 343 376, td.ozeljan@gmail.com, www.ozeljan.net

 

 
Veseli GOGO bus dol in gor
 

Turistična zveza TIC Nova Gorica, bo v torek, 10. novembra, predstavila inovativno turistično doživetje VESELI GOGO BUS DOL IN GOR in SLASTNO MARTINOVANJE. Po uvodnem delu novinarske konference, bo Veseli GOGO bus in Gosak GOGO odpeljal na nova doživetja med ponudnike.

28. in 29. novembra se lahko tudi vi udeležite popotovanja z GOGO busom in Gosakom po vinskih kleteh, restavracijah in turističnih kmetijah, z vinsko kulinaričnim potnim listom po poti Okusov Goriške.
Doživite to nepozabno popotovanje in se prijavite na turistično agencijo Avrigotours, t: 05 330 31 24,  05 330 31 21, 05 330 31 22, 05 330 31 23.

http://goo.gl/Fa6a8t
 
 

 
Martinovanje v Novi Gorici
 

Turistična zveza TIC Nova Gorica napoveduje SLASTNO MARTINOVANJE V NOVI GORICI!


V soboto, 14. novembra, od 16.00 dalje, vas Gosak GOGO vabi na Bevkov trg v Novo Gorico, kjer bodo vinarji in gostinci ponujali slastne Martinove dobrote, župnik Bonifacij pa bo krstil mlado vino. Domov boste lahko odnesli steklenico vina, polnjenega na star in izviren način, ki si ga boste na prireditvenem prostoru lastnoročno napolnili. Zabavali vas bosta skupini Dej še'n litro in Prizma, v Vinoteki Solum pa se boste nasmejali stand up komiku Matjažu Javšniku.

V primeru slabega vremena bo Martinovanje potekalo v karavli v Solkanu.