Slastno martinovanje v Novi Gorici je pred vrati
 

V soboto, 14. novembra, od 16.00 dalje boste na Bevkovem trgu lahko okušali naslednje dobrote: pečenice, zelje, pražen krompir, krodegine, repo, kostanjev mousse s kakijevo kremo, martinov muffin, njoke z divjačinskim golažem, joto, kuhan pršut s hrenom, goriško gosko s kostanjevim pirejem, bučne njoke z račko in čokoladno omako, polento s pršutom, polento z gosko, domač sir ter pečen kostanj. Jedi bodo ponujali Ošterija Žogica, Oštarija Branik, Restavracija Vrtnica, Restavracija in vinoteka Mama, Kmetija Hubjani, Splendid bar, Fabrika in Turistično društvo Ozeljan Šmihel. Vinarji bodo točili žlahtno kapljico, tako mlado vino, pa tudi vrhunska bela in rdeča vina. Z nami bodo Kmetija Slavček, Vina Colja, Kmetija Barkola in Vinarstvo Jejčič.              

Ob 17.30 bo župnik Bonifacij krstil mlado vino. Domov pa boste lahko odnesli steklenico vina, polnjenega na star in izviren način, ki si ga boste na prireditvenem prostoru lastnoročno napolnili. Za zabavo bosta skrbeli skupini Dej še'n litro in Prizma.

Ob 20.00 se boste v Vinoteki Solum nasmejali stand up komiku Matjažu Javšniku.

V primeru slabega vremena bo Martinovanje potekalo v karavli v Solkanu.

 

 
Veseli GOGO bus - 28. in 29. 11. 2015
 

Turistična zveza TIC Nova Gorica v sodelovanju z družbo Avrigo in lokalnimi ponudniki vabi, da vstopite v veseli december z novim vinsko kulinaričnim doživetjem.

Sodelovali bodo ponudniki: Ošterija Žogica, Restavracija in vinoteka Mama, Kmetija Barkola, Turistična Kmetija Saksida, Kmetija Slavček, Vina Colja, Oštarija Branik in Vino Jejčič.

Na potepanju se nam bo pridružil tudi Gogo Gosak.

Vabljeni!

Program veselega GOGO busa