Dobrodelni koncert Tanje Žagar z učenci osnovnih šol
 

29. novembra se bo ob 18.00, v dvorani OŠ Milojke Štrukelj v Novi Gorici odvil dobrodelni koncert Tanje Žagar z učenci osnovnih šol Milojke Štrukelj, Kozara Nova Gorica in Šempas. Zbrana sredstva bodo namenili za nakup porodne mize v bolnišnici dr. Franca Derganca Šempeter.

Nakup vstopnic: www.mojekarte.si ali m: 041 621 190 po 15.00

Več informacij dobite tukaj.

 

 
Odprtje restavracije In Kambusa
 

V centru Nove Gorice danes ob 18.00 odpira svoja vrata nova restavracija In Kambusa. Nahaja se na Cankarjevi ulici 12, v Novi Gorici, v prostorih nekdanje Restavracije Triglav.

Izkušeni in priznani kuharji vam bodo v Restavraciji In Kambusa postregli z degustacijo ribjih jedi. Za vas bodo na razpolago vsak dan med 17.00 in 24.00.
Prisotni na današnjem odprtju restavracije boste prejeli popust v višini 10%, ki ga boste lahko izkoristili ob naslednjem obisku. Vljudno vabljeni v novo restavracijo!

 

 
Veseli GOGO bus - 28. in 29. 11. 2015
 

Turistična zveza TIC Nova Gorica v sodelovanju z družbo Avrigo in lokalnimi ponudniki vabi, da vstopite v veseli december z novim vinsko kulinaričnim doživetjem.

Sodelovali bodo ponudniki: Ošterija Žogica, Restavracija in vinoteka Mama, Kmetija Barkola, Turistična Kmetija Saksida, Kmetija Slavček, Vina Colja, Oštarija Branik in Vino Jejčič. Na potepanju se nam bo pridružil tudi Gosak Gogo.

Veseli GOGO bus se hitro polni. Vinsko kulinarični potni listi so v prodaji do 23. novembra, zato pohitite in si zagotovite prost sedež. Ponujamo tri različne odhode dnevno (ob 12.00, ob 14.30 in ob 16.30).

Več informacij dobite tukaj.

Vabljeni!