Goriški radič: Naša vrtnina in mojstrovina
 

Turistična zveza TIC Nova Gorica je v letih 2011 in 2012 vodila projekt posvečen goriškemu radiču »Od vrtnine do umetnine«. Ponovno smo želeli obuditi spomin na to posebno vrtnino, zato ji bomo skupaj z Vinoteko Solum,  posvetili vinsko kulinarični večer. Vabimo vas, da se nam pridružite na dogodku, 26. januarja, ob 17. uri, v Vinoteki Solum v Novi Gorici.

Število mest je omejeno, zato je potrebna rezervacija do 20. januarja pri organizatorjih dogodka: Turistična zveza TIC Nova Gorica, t: 05 330 46 00, tzticng@siol.net, www.novagorica-turizem.com; Vinoteka Solum, t: 05 998 20 87, Bevkov trg 6, Nova Gorica.

Sledijo nova druženja z goriškim radičem na Sejmu Natour Alpe Adria v Ljubljani, od 27. do 30. januarja.

Vabilo

 
Kolesarska proga Solkan-Plave je uradno odprta
 

Ljubitelji kolesarjenja se lahko od minulega petka, 8. januarja vozite po kolesarski progi Solkan - Plave. Uporabno dovoljenje za to pot je postalo pravnomočno.

 
Javni poziv promotorjem k oddaji vlog o zainteresiranosti za javno-zasebno partnerstvo za projekt: »Prenova Vile Rafut« - podaljšanje roka za oddajo vlog
 

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ima na svoji spletni strani objavljen Javni poziv promotorjem k oddaji vlog o zainteresiranosti za javno-zasebno partnerstvo za projekt: »Prenova Vile Rafut«. Vse zainteresirane obveščajo, da je rok za oddajo vlog podaljšan do 31. 3. 2016.

Objava vsebuje:
- Besedilo javnega poziva in
- Promocijski video
Objava je dostopna na povezavi: Povezava na javni poziv.
http://goo.gl/OYv8SM