Goriška kolesari
 

V soboto, 17. septembra vas Turistično društvo Nova Gorica vabi na kolesarjenje po kolesarski stezi Solkan – Plave.

V evropskem tednu mobilnosti se lahko v družbi družin, prijateljev in znancev s kolesi odpravite na prelepo kolesarsko pot, ki poteka ob čudoviti reki Soči.  Kolesarjenje nima tekmovalnega pridiha, ampak je namenjeno druženju. Udeležba je brezplačna. Vabljeni!

 
Gusti di frontiera / Obmejni okusi
 

Bliža se tradicionalna kulinarična prireditev, Gusti di Frontiera / Obmejni okusi, ki se bo odvijala v Gorici, od 22. do 25. septembra 2016.

Turistična zveza TIC Nova Gorica se za prireditev prav posebno pripravlja. Slastno bo zadišalo v petek, 23. septembra, ob 17. in ob 19. uri, ko se bo odvijala enogastronomska delavnica. Na delavnici bodo sodelovali Restavracija Pikol, Ošterija Žogica, Oštarija Branik, Vina Bizjak, Kmetija Slavček, Lisjak 1956 in HIT-ova slaščičarna Dolce vita.  

 
Laibach v Novi Gorici
 

V soboto, 17. septembra se bo v okviru Mesta mladih v Novi Gorici odvil pravi spektakel. V tunelu Panovec bo ob 20.30 ferFud DVE, na vhodu na prizorišče dogodka, ob 21.00 pa LAIBACH & THE STROJ.

Več informacij dobite na info@kgs.si ali 031 323 090. Predprodaja vstopnic za dogodek na vseh prodajnih mestih Moje karte, M Servis in Klubu goriških študentov.