Štirje martinovi okusi v mestu
 

Loči nas še dober teden dni od predmartinovanja v Novi Gorici, ki pod naslovom »Štirje martinovi okusi v mestu« združuje štiri velike: Vipavsko dolino, Brda, Kras in Italijo. Vrhunska vina in odlična kulinarika se bodo prepletali še pred vsemi martinovanji v Sloveniji. Kot prvi bomo v Sloveniji odprli sezono martinovanj z krstom mladega vina naslednjo soboto, 28. oktobra 2017, od 17. do 24. ure.

Glasbeni program bo izvajal harmonikaš Marko Hatlak in skupina Kapobanda. Z nami se bo družil in zabaval GOGO Gosak.

Poskrbljeno je za brezplačen prihod na prireditev in odhod domov z Veselim GOGO busem. Dva avtobusa bosta vozlia, eden iz Branika oziroma Opatjega sela po vaseh do Nove Gorice, drugi pa iz Brd skozi Italijo do Nove Gorice. Več informacij o voznih redih dobite tukaj. Zakaj se odločiti za Veseli GOGO bus? Odgovori so na dlani: Ker je bolj varno. Ker je bolj ekološko in varčno. Ker lahko preživite več časa v dobri družbi.

Vabljeni na nova doživetja!

 
21. Praznik kostanja v Vitovljah
 

Kulturno turistično društvo Vitovlje pripravlja 21. in 22. oktobra tradicionalni Praznik kostanja, ki je že enaindvajseti zapovrstjo. Prireditev, ki se bo odvijala na prireditvenem prostoru v Vitovljah, ponuja bogat kulturni in zabavni program: glasbene skupine, srečelov, razstavo kostanja in peciva, ponudbo veganskih jedi, gledališko predstavo za otroke, plesni šov... Glavna nit dogodka pa se bo pletla v "Vitovski kuhni", ki bo ponujala jedi iz kostanja.

Več o dogodku si lahko preberite na Facebook dogodku: 21. Praznik kostanja v Vitovljah   

Vabljeni na nova doživetja!