Mesečnik »Kam?«
 

Izšla je novembrska številka mesečnika »Kam?«, v katerem so zbrani dogodki in prireditve enega meseca iz območja treh občin: Nova Gorica, Šempeter-Vrtojba in Brda.

Vsebino si lahko preberete v e-obliki: Mesečnik Kam - november 2017.pdf ali pa dvignete tiskan izvod v naši poslovalnici TIC Nova Gorica (Delpinova 18 b, Nova Gorica - Eda Center).

Vabljeni na nova doživetja!

 
Pravljični vlak med jesenskimi počitnicami
 

Turistična zveza TIC Nova Gorica sodeluje s Sava Hotels & Resorts, Slovenske železnice in Turizem Bled pri promociji posebnega programa za otroke v času jesenskih počitnic. Prihajajoči konec tedna, 4. in 5. novembra, bo vozil pravljični vlak iz Nove Gorice na Bled. To ne bo čisto navadna vožnja, saj se vam na njem obeta druženje s coprnico Zofko in kosovirjem. 

Doživite čarobna jesenska doživetja in izkoristite odlično idejo za družinski izlet. Ker je število mest na vlaku omejeno, si karte rezervirate že v predprodaji.

Več o ponudbi si preberite tukaj.

Vabljeni na nova doživetja!

 
Martinovanje v Ozeljanu
 

Vsako leto ob martinovem pripravijo člani Turističnega društva Ozeljan - Šmihel tradicionalno praznovanje v grajski dvorani gradu Ozeljan. Martinovanje v Ozeljanu se prične v petek, 10. novembra, ob 19. uri s krstom vina. Obljubljajo odlične domače jedi, zabavno glasbo, prijetno druženje in žlahtno kapljico iz lokalnih kleti.  

Več o programu, ponudbi in rezervacijah si preberite tukaj. 

Vabljeni na nova doživetja!