Travel Vip Open Day in obisk italijanskih turističnih agencij
 

Pretekli petek in soboto, 1. in 2. decembra, so Novo Gorico, Vipavsko dolino in Brda obiskale najpomembnejše italijanske turistične agencije.

Ob predstavitvi nove križarke Sea View v Trstu, sta bila organizirna ekskuzija po destinacijah in workshop v Igralniško-zabaviščnem centru Perla v Novi Gorici. Pomemben promocijski dogodek je soustvarila družba Hit v sodelovanju z destinacijami, med njimi tudi Turistično zvezo TIC Nova Gorica. Petkovemu odkrivanju lepot in zakladov turističnega območja ter predstavitvi destinacij je sledila delovna sobota z workshopom.

Na destinacijo je prispelo 60 agencij iz Italije. Turistična zveza TIC Nova Gorica se je skupaj z drugimi destinacijami in nektererimi turističnimi ponudniki udeležila workshopa. Workshop je bil dobro obiskan in veliko je bilo zanimanje za naše območje. Na dogodku so se vzpostavile odlične vezi in odprle nove priložnosti za sodelovanje. 

 
Nova Gorica prejela največjo voščilnico v Sloveniji
 

Nova Gorica bo v prazničnem mesecu prejela v dar od družbe Hit največjo voščilnico v Sloveniji. Na pročelju Igralniško-zabaviščnega centra Perla bo med prazniki zaživela animirana voščilnica, ki bo ponudila preplet vznemirljivih video doživetij prazničnih trenutkov. S priložnostnim dogodkom jo bodo prižgali v petek, 8. decembra, ob 17. uri. Vsak dan bo voščilnica zažarela med 17. in 24. uro, še posebej veselo pa bo ob polnočnem odštevanju na silvestrovo, ko se bo voščilnica spremenila v digitalni ognjemet.

Za novoletno okrasitev mesta so letos poskrbeli dijaki umetniške gimnazije v Novi Gorici pod vodstvom profesorja Bogdana Vrčona, ki so okrasitev ob 70-letnici Nove Gorice pripravili na temo mestnih stavb.

Vabljeni, da se zavrtite na drsališču na Bevkovem trgu - vstop je prost, na voljo je izposoja drsalk. Ob sredah in petkih vam priporočamo obisk Novoletne tržnice lokalnih dobrot in izdelkov pod arkadami mestne hiše. Več o prazničnih dogodkih v središču Nove Gorice: dogodki-novagorica.si

Prijazno vabljeni na nova doživetja!