Kam v januarju
 

Novo leto in nov mesec sta se že v teku, z njima tudi ponudba novih dogodkov v Novi Gorici. Prelistajte mesečnik »Kam?« za mesec januar in izberite dogodke po vaši želji in okusu. Novih doživetij v Novi Gorici nikoli ne zmanjka!

Celotno vsebino si lahko preberete v e-obliki: Mesečnik Kam - januar 2018.pdf ali pa poiščete tiskan izvod v naši poslovalnici TIC Nova Gorica (Delpinova 18 b, Nova Gorica - Eda Center). V brošuri so zbrani dogodki iz območja občin: Nova Gorica, Šempeter-Vrtojba in Brda. 

Prijazno vabljeni na nova doživetja!

 
Slovensko-dalmatinski večer s Tanjo Zajc Zupan, Klapo Volosko, Tejo Saksida in Ano Zupan
 

Mili zvoki citer se bodo zlili z dalmatinskim melosom na slovensko-dalmatinskem večeru, ki bo v Kulturnem domu Nova Gorica, v soboto, 27. januarja. Združili se bodo Tanja Zajc Zupan, Klapa Volosko, Teja Saksida in Ana Zupan. Izvajalci bodo zaigrali in zapeli narodno-zabavne pesmi, slovenske popevke, dalmatinske pesmi in evergreene. Višek koncerta je preplet vseh nastopajočih in čudovita točka, ko Tanja in hči Ana poslušalce popeljeta v prelepo melodijo in besede iz filma Cvetje v jeseni. 

Skladno z dogovorom z organizatorjem TZZ d.o.o. vstopnice za koncert prodajamo v TIC NOVA GORICA, Delpinova 18 b, Nova Gorica - 05 330 46 00. Cena vstopnic v predprodaji je 15 €, na dan koncerta bo 17 €. Za naročila in dodatna pojasnila pokličite na 041 749 060 ali 041 250 480 ali pišite na mail: tanjazajczupan@siol.net. Več o koncertu si lahko preberite tukaj