Sejem NATOUR Alpe-Adria
 

Obiščite nas na sejmu Natour Alpe-Adria, ki se bo odvijal od danes, 31. januarja, do sobote, 3. februarja na Gospodarskem razstavišču (marmorna dvorana, stand 20) v Ljubljani. Turistična zveza TIC Nova Gorica bo predstavljala zeleno destinacijo Nova Gorica, nosilko srebrnega znaka Slovenia Green. V »Zeleni vasi« se bo predstavilo skupaj 12 predstavnikov Konzorcija Slovenia Green. Na enem pultu bo predstavnik Slovenske turistične organizacije. Predstavitev je pod okriljem konzorcija Slovenia Green v sodelovanju s Slovensko turistično organizacijo.

Na sejmu bo razigrano in družabno, na voljo vam bodo številne animacije, nagradne igre in veliko zelenih informacij! Vabljeni!

Informacije o sejmu: www.natour-alpeadria.si

 
Dnevi goriškega radiča
 

Nadaljuje se akcija Dnevi goriškega radiča, ki jo organizira Turistična zveza TIC Nova Gorica. Pod znamko GoGourmet se je pridružilo 7 gostincev iz Goriške, ki ponujajo na svojih jedilnikih goriški radič - najslavnejšo med vrtninami. 

Gostilne, ki sodelujejo v Dnevih goriškega radiča so: Ošterija Žogica, Ošterija Branik, Restavracija Tiffany, Restavracija Calypso, Gostilna Winkler, Gostilna Termika in Gostilna pri hrastu. Njihovo ponudbo jedi iz goriškega radiča si lahko preberete tukaj: Dnevi goriškega radiča - ponudba jedi_2018 

Turistična zveza TIC Nova Gorica in gostinci GoGourmet vas prijazno vabimo na kulinarična doživetja z goriškim radičem v Novo Gorico!