Snežne aktivnosti na Lokvah
 

Zasnežene in sončne Lokve vas pričakujejo tudi v času zimskih počitnic. Pripravljen je teren za smučanje, sankanje in tek na smučeh. Smučišče Lokve bo do nedelje, 25. februarja obratovalo vsak dan od 10.00 do 16.00 ure. Dodatne informacije dobite na tej povezavi https://goo.gl/rQnadA.

Vabljeni na snežno idilo.

 
Sejem Expomego
 

Od četrtka, 22., do nedelje, 25. februarja, bo na sejmišču v Gorici (Italija) potekal tradicionalni sejem Expomego, kjer se bodo predstavili številni goriški ponudniki. Turistična zveza TIC Nova Gorica bo na skupni stojnici s podjetjem HIT d.d. predstavila turistično ponudbo Metne občine Nova Gorica. 
Odprtje sejma s pokušino goriških dobrot, bo v četrtek, 22. februarja, ob 17.30.

 
Dnevi goriškega radiča
 

Akcija Dnevi goriškega radiča, ki jo organizira Turistična zveza TIC Nova Gorica se počasi zaključuje. Pod znamko GoGourmet se je pridružilo 7 gostincev z Goriške, ki ponujajo na svojih jedilnikih goriški radič - najslavnejšo med vrtninami.

Gostilne, ki sodelujejo v Dnevih goriškega radiča, in še vedno ponujajo na njihovih jedilnih listih goriški radič, so: Ošterija Žogica, Gostilna Winkler in Gostilna pri hrastu. Njihovo ponudbo jedi iz goriškega radiča si lahko preberete tukaj: Dnevi goriškega radiča - ponudba jedi_2018

Vabljeni na še zadnje letošnje gurmanske užitke s to edinstveno vrtnino!