Kam - september 2018
 

V mesečniku "Kam?", vodniku po dogodkih, ki se odvijajo v Mestni občini Nova Gorica, Občini Brda in Občini Šempeter-Vrtojba v septembru, poiščite najljubše dogodke ter nas obiščete! Brošura je dostopna v pdf formatu: Kam_september 2018.pdf, tiskan izvod lahko poiščete v TIC-u Nova Gorica (Delpinova 18 b, Nova Gorica). 

Vabimo vas, da sledite vsakodnevnemu dogajanju v rubriki "Koledar dogodkov" na domači spletni strani Turistične zveze TIC Nova Gorica  - www.novagorica-turizem.com

 
Program prireditev ob 9. septembru
 

Mestna občina Nova Gorica v mesecu septembru v okviru občinskega praznika pripravlja številne zabavne, kulturne, športne in gastronomske prireditve, razstave, prireditve za otroke… Dogodke, ki se odvijajo od 1. do 30. septembra, oblikuje mestna občina ter institucije, društva in klubi, ki želijo prispevati k praznovanju. 

Povezava: Program prireditev ob 9. septembru, prazniku Mestne občine Nova Gorica_2018

 
Zakolesarite po sončni Goriški!
 

Povzpnite se s kolesom na zeleno Trnovsko-Banjško planoto ali pa se podajte mimo vinogradov in skozi vasi Vipavske doline; mikavna je tudi kolesarska pot ob Soči od Solkana do Plavi. Uživajte v prelepih razgledih in sončni pokrajini, ki vam ponuja prijazno gostoljubnost in domače okuse.

  • GoAktiv ponudba gorskega kolesarjenja na Goriškem je dostopna tukaj
  • Kolesarske poti na Goriškem so opisane tukaj
  • Predlog izleta S kolesom od včeraj do danes vam je na voljo tukaj.
  • V TIC Nova Gorica (Delpinova 18 b, Nova Gorica) prodajamo knjigo Tomaž Klemenc: S's kwolom okwoli Gorice z opisi kolesarskih poti po Goriški. 

Več informacij o kolesarjenju vam ponujamo v TIC-u Nova Gorica: , 05 330 46 00