Poletna polenta
 

Prvi poletni večer zadnja leta na Goriškem počastimo s posebnim dogodkom – POLETNO POLENTO, ki združuje polento, vino in glasbo. Prireditev pripravljamo Turistična zveza TIC Nova Gorica in Turistično društvo Ozeljan-Šmihel. Vabljeni v petek, 21. junija 2019, ob 20. uri v Šmihel!

Celoten program: www.novagorica-turizem.com

 
4. etapa kolesarske dirke: start v Novi Gorici
 

Mestna občina Nova Gorica v sodelovanju s partnerji – Turistično zvezo TIC Nova Gorica, Javnim zavodom za šport Nova Gorica, Športno zvezo Nova Gorica in s kar 26 športnimi društvi – pripravlja na predvečer in dan kraljevske 4. etape velike dirke Po Sloveniji – TOUR OF SLOVENIA, 21. in 22. junija 2019, bogat spremljevalni program. V Novi Gorici se bo odvijal veliki športni dogodek, zato vabljeni k skupnemu navijanju in spodbujanju kolesarskih junakov!

  • 26. dirka Po Sloveniji/Tour of Slovenia, 19.–23. junij 2019 
  • 4. ETAPA: Nova Gorica–Ajdovščina, 22. junij 2019
  • Kidričeva ulica, Nova Gorica
  • START: 11.00 in LETEČI CILJ: okrog 12.20

Spremljevalni program: www.novagorica-turizem.com

Nova Gorica, navijajmo skupaj!

 
Poletna scena
 

Tudi letošnje poletje bo v središču Nove Gorice poskrbljeno za prijetno doživljanje poletnih večerov z zabavno in kulturno ponudbo za vse, ki so željni druženja, obiskov koncertov in drugih dogodkov. POLETNA SCENA se bo v Novi Gorici začela ta petek, 21. junija, in se bo odvijal vse tja do 31. avgusta 2019.

Program poletnih prireditev POLETNA SCENA 2019.pdf

 

Sledite Koledarju dogodkov na spletni strani www.novagorica-turizem.com, kjer vam ponujamo pregled dogodkov za vsak dan posebej.