Dobrodelna kolesarska akcija po Severni Primorski: Kolesarim, da pomagam!

08.09.2018

Začetek je predviden v soboto, 8. septembra 2018, z zborom ob 9. uri pred Modro dvorano v Idriji. Na dvodnevni poti bomo prvi dan prevozili približno 70 kilometrov od Idrije, prek Cola do Vipave in Ajdovščine ter naprej skozi Vogrsko, Šempeter pri Gorici do Nove Gorice, kjer se bomo ob 18. uri pridružili zabavi Radia Robin. 

Drugi dan, v nedeljo, 9. septembra 2018, nadaljujemo od Nove Gorice proti Tolminu, Mostu na Soči do Idrije, ko prekolesarimo približno 80 kilometrov.

Vabimo vse ljudi dobrega srca, ljubitelje kolesarjenja in rekreacije, člane različnih klubov in društev, da se nam pridružijo na tej krožni poti. 

Od vsakega udeleženca je zaželen prostovoljni prispevek, ki znaša za oba dneva kolesarjenja 30 evrov, za dan 15 evrov, za posamezno etapo pa 10 evrov. Zbrani denar te dobrodelne akcije namenjamo Medobčinskemu društvu slepih in slabovidnih Nova Gorica za izvajanje programa Pomoč slepim in slabovidnim pri premagovanju gibalnih in komunikacijskih ovir.
Pridružite se nam v čim večjem številu ter pokažite svoje veliko človeško in kolesarsko srce!

Dobrodelno kolesarjenje bo potekalo ob normalnem prometu, zato so kolesarji dolžni upoštevati cestno prometne predpise in navodila organizatorjev ter se po njih ravnati. Udeleženci »Kolesarim, da pomagam« vozijo na lastno odgovornost ter odgovarjajo za škodo povzročeno sebi ali drugim.

Več informaciji o akciji:

https://lionsidrija.wordpress.com/2018/08/28/kolesarim-da-pomagam-2/

 www.mdssng.si

 

 

napoved_1-dannapoved-2-dan

ar©tur