Adrenalinski skok z elastiko

Z mostu v Solkanu skočite z elastiko in se nato s kajakom ali kanujem zapeljite po reki Soči.

 

Kaj vas bo navdušilo?

- edina ponudba skokov z elastiko v Sloveniji; že od leta 1993
- most v Solkanu in pogled na smaragdno Sočo predstavljata eno najlepših lokacij v Evropi, kjer se izvajajo skoki z elastiko
- bližnja okolica slovi po odlični kulinarični ponudbi

 

Ne prezrite

- skoki se izvajajo z mostu v Solkanu z višine 55 m
- skočite lahko ob vikendih, od maja do oktobra; obvezna je predhodna rezervacija termin
- cena skoka je 55,00 €; na voljo so popusti za skupine

 

55 metrov visok most v Solkanu, ki je razpet čez smaragdno reko Sočo, nudi odlične pogoje za skoke z elastiko. Ena najlepših lokacij v Evropi ponuja dih jemajoč razgled na starejši Solkanski most, ki ima med železniškimi mostovi največji kamniti lok na svetu. Na eni strani mostu se dvigujejo Brda, dežela vina in sadja, na drugi strani pa pogled pritegne Solkan, ki ga viri prvič omenjajo že leta 1001. Prav poseben čar pa prizorišču daje Soča, za mnoge najlepša reka v tem delu Evrope.

S parkirišča, ki je le 100 m stran, se sprehodite na most, kjer se prijavite ekipi za skok. Posebna oprema ni potrebna, potrebujete le udobno obuvalo. Ekipa profesionalcev vas opremi z varnostno opremo in nato odšteva: "3, 2, 1, bungee!" Skočite v enkratno doživetje, ki vam bo v spominu ostalo za vedno. Po skoku si lahko privoščite osvežilno pijačo v katerem izmed bližnjih barov, svoje doživetje pa lahko zaokrožite z okušanjem lokalnih dobrot v eni od bližnjih gostiln ali restavracij.

 

Rezervacije

TOP GO d.o.o.

Ulic Borisa Kalina 39, 5250 Solkan

T: +386 (0)65 601 087

E: topbungee@gmail.com

W: www.bungee.si

FB: Top extreme Bungee Jumping

ar©tur