Energijske odvezave

od 21.02.2013 do 21.02.2013

ob 17.30

Organizator: Društvo za osebno in duhovno rast Magičnost gibanja, Ljubljanska cesta 33, Celje, leticija.fortin@gm

Nova Gorica - Prostori Duval

 

 

Program delavnice:

Čiščenje avre, energijska zaščita

Tehnike za dvig energije

vodena meditacija energijske odvezave z nadangelom Mihaelom

 

Zaradi energijskih vezi se težko premaknemo v željeno smer, izgubljamo moč in voljo, v avri pa je polno lukenj in blokad. Ljudje si namreč tekom življenja naberemo nemalo zamer, jeze in močnih razočaranj nad drugimi. Zaradi nerazrešenih odnosov smo energijsko zvezani in nam posledično odteka naša energija. Osvoboditev ali rezanje teh vezi pomeni, da si tej osebi popolnoma oprostil, ozavestil vzroke za neljubi dogodek ter jo sprejel tako kot je. Ko ozavestimo in predelamo nek odnos, se nam povrne tudi naša energija (tej osebi pa njena), do osebe pa ne čutimo več nikakršnih negativnih čustev, zato smo znotraj sebe pomirjeni in  spravljeni.

Prijave na delavnico so obvezne in se zbirajo po telefonu 051 306 846 ali po mailu: leticija.fortin@gmail.com. Udeleženci naj s seboj prinesejo ležalne podloge ter so oblečeni udobno. Cena 3-urne delavnice je 30 eur. Minimalno število za izvedbo delavnice je 5 udeležencev.

Delavnico vodita Leticija Fortin in Sonja Butinar. Več o skupini Magičnost gibanja si preberite na spletni strani www.magicnost-gibanja.si.

 

ar©tur