Dan informatike za podjetnike v Novi Gorici

od 29.05.2014 do 29.05.2014

od 08.30 do 15.30

Organizator: Rok Birsa, Ekonomika d.o.o.

Nova Gorica - konferenčni del Hotela Perla

Na prvem dnevu informatike za podjetnike v Novi Gorici 2014  bo predstavljena aktualna ponudba informacijske tehnologije. Poseben poudarek bo na storitvah iz tako imenovanega oblaka ter na novostih iz področja mobilne strojne in programske opreme.
Dan informatike v Novi Gorici je namenjen vsem, ki ste poklicno ali ljubiteljsko vezani na projektiranje, postavitev in vzdrževanje ali samo uporabo informacijskih sistemov. Na sejmu se predstavljajo ponudniki najsodobnejših poslovnih in sistemskih rešitev ter potrebne strojne opreme za nemoteno in kakovostno delo. Zanimivo vsebino tematskih delavnic in predavanj bo še dodatno popestrilo žrebanje bogatih nagrad ob zaključku Dne informatike za podjetnike v Novi Gorici.

Ponudba, novosti in koristne informacije ter prost vstop so nedvomno razlog za obisk Dneva informatike za podjetnike v Novi Gorici 2014.

 

Več o samem dogodku in udeležencih si lahko preberete na naslednji povezavi http://www.napovednik.com/dogodek288661_dan_informatike_za_podjetnike_v_novi_gorici_2014


Za vse dodatne informacije smo Vam na voljo na 030 222 666 ali pa nam pišite na rok@ekonomika.si

ar©tur