Anina kuhinja kuharski klepet in podpisovanje knjig

od 25.03.2015 do 25.03.2015

ob 17.00

Organizator: Mladinska knjiga, Mestna knjigarna Nova Gorica, Rejčeva 12, Nova Gorica, www.mladinska.com

Nova Gorica - Mladisnka knjiga, Mestna knjigarna Nova Gorica

Pozdravljeni!

 

Moje ime je Ana Žontar Kristanc in moje življenje se vrti okrog mojega malega sinčka Timona, moža Kristijana, moje družine in ne nazadnje hrane oziroma kuhanja, ki vse te najlepše dele mojega življenja povezuje. Kuhanje je moja strast, je način s katerim se sprostim, je način s katerim znam najlepše pokazati ljubezen in predanost. Kuhanje je del mene in hrana je moj zrak.

 

 

 

Ker sama verjamem, da dobra hrana in sploh doma pripravljena hrana povezuje, si mojo strast želim deliti z vami. Zato vas lepo vabim na druženje ob izidu mojih dveh kuharic. Podpisovala bom mojo drugo kuharsko knjigo Anina kuhinja, ki vsebuje veliko idej za vsakdanja kosila, prigrizke, domače pečen kruh in seveda domače sladke pregrehe. Poleg uporabnih receptov, vsebuje tudi temeljit slikovni prikaz postopka vseh receptov. Poleg te bom podpisovala tudi svežo, še toplo novo kuharico Anina kuhinja za najmlajše, ki vsebuje več kot 130 receptov za otrokovo prvo leto in je tako super darilo za vse, ki malega navihančka/navihanko še pričakujejo ali pa se počasi že pripravljajo na uvajanje prve goste hrane. Kuharica je namreč zasnovana na način, da poleg idej za jedi pomaga tudi pri težkih začetkih uvajanja in vam odgovori na najbolj pomembna začetna vprašanja.

 

Lepo vabljeni na podpisovanje knjig in seveda tudi na kuharski klepet, na katerem si bomo izmenjali nekaj nasvetov in namigov za slastne, doma pripravljene, zdrave obroke!

Ana Žontar Kristanc

in

Mestna knjigarna Nova Gorica

Rejčeva ulica 12

ar©tur