Ne okol govort, Vid Valič, Sašo Stare in Mirza Tvrtković, večer stand-up komedije

od 08.07.2017 do 08.07.2017

Organizator: KŠTM Šempeter-Vrtojba, Ul. 9. septembra 137, Vrtojba, 5290 Šempeter pri Gorici, t: 05 393 80 09, info@kstm-sempeter-vrtojba.si, www.kstm-sempeter-vrtojba.si

Šempeter pri Gorici - Coroninijev dvorec, Šempeter pri Gorici

Tokrat se bo Vid Valič predstavil s svojim stand up showom »Ne okol govort!«, v katerem bodo poleg njega nastopili še Sašo Stare, Mirza Tvrtković.
VID VALIČ
Stand up komik, ki ga lahko ujamete tako na televiziji kot tudi na odru je svoje znanje na področju humorja nadgrajeval v Združenih državah Amerike. Slačil se je v glasbeni komediji Do nazga, svojo moškost pa je dokazoval skupaj z Denisem Avdićem v predstavi Udar po moško,
Na odru je neposreden, odziven, nagajiv ter izredno karizmatičen. S svojim načinom nastopanja je tako "kodrasti bog humorja" postal nezamenljiv del slovenske stand up scene, saj osvaja in tudi osvoji še najbolj zahtevno občinstvo.
MIRZA TVRTKOVIĆ
Že ime in priimek nakazujeta da gre za Mirzo Tvrtkovića. Hecn fantin, ki ne mara radiča, ker ne verjame v rdečo solato. Doma ima veliko tekalno stezo na kateri teče v tangicah. Zase pravi da si za noben dnar ne misli pobriti riti. Njegova največja želja je da bi se v naslednjem življenju rodil kot policijski konj, ki ima sireno vraščeno na glavi.
SAŠA STARE
Sašo Stare je improvizator, komik in voditelj resnih in zabavnih prireditev. Kot scenarist in animator publike je na POP-TV sodeloval pri oddajah Vid in Pero Šov in Slovenija ima Talent, na TV Slovenija pa ga je bilo moč zaslediti v oddajah Z glavo na zabavo in Videozid. V svojo komedijo nenehno vključuje tudi improvizacijo, zato gledalci pred njim nikdar niso povsem varni.
Vstop prost!
V primeru slabega vremena: Kulturna dvorana Šempeter.

ar©tur