50 odtenkov ženske - monokomedija

od 29.07.2017 do 29.07.2017

od 21.30 do 23.00

Organizator: KŠTM Šempeter-Vrtojba, Ul. 9. septembra 137, Vrtojba, 5290 Šempeter pri Gorici, t: 05 393 80 09, info@kstm-sempeter-vrtojba.si, www.kstm-sempeter-vrtojba.si

Šempeter pri Gorici - Dvorec Coronini, Trg Ivana Roba 3A, 5290 Šempeter pri Gorici

Hit komedija letošnje sezone!
Ženske so slabše voznice, neprestano govorijo in so popolnoma nerazumne, ko pride »tisti čas« v mesecu. Obožujejo čokolado, rdeče vino in petje pod tušem. Ko se pokvari pralni stroj, takoj pokličejo strokovnjaka, za zamenjavo žarnice pa prosijo soseda ali svojega dragega. So vedno urejene in v zadnjem stilu z modo, na zalogi pa imajo nešteto parov čevljev. Najraje na svetu cele dneve pospravljajo in kuhajo ter v mislih načrtujejo svojo sanjsko poroko. PA KAJ ŠE!?!?
Resnica o ženskah še nikoli ni bila tako zabavna, kot v tej komediji. Barbi je v svoji komediji iskrena, čeprav pravi, da je vse laž! Šali se na lasten račun, brez dlake na jeziku ruši stereotipe in pove čisto vse: od njenih osnovnošolskih travm, tretje izgube nedolžnosti in kako je, ko postaneš mama, do tega, zakaj bi morale vse ženske gledati nogomet! In kaj se pravzaprav dogaja v ženski glavi med PMS-om?!?
Ženske bodo med predstavo uživale v vsakdanjih humornih prigodah, ki jih pozna prav vsaka in se v kakšni sigurno tudi prepoznale ;) 
Moški pa bodo po koncu predstave (ko si obrišejo od solz mokre oči) končno videli, da njihova boljša polovica le ni tako čudna, kot so vedno mislili! 
p.s.: Raziskave so pokazale, da ženske dejansko rade seksajo in pijejo pivo :)))
Komičarka Barbi Šov pa preprosto pove: ''Nisem zmešana. Ženska sem!''
Avtorica in igralka: Barbi Šov
V primeru slabega vremena: Kulturna dvorana Šempeter.
Vstop Prost!


 

ar©tur