Glasbeni večeri Tabor 2018

od 01.06.2018 do 01.06.2018

ob 19.00

Organizator: MPZ Provox, Trg 1, Renče, m.:041 305 559

Tabor nad Dornberkom - Tabor nad Dornberkom

Petek, 1.6., 19:00: Goriški literarni klub Govorica oblikuje večer branja pravljic, kasneje pa še druge proze in poezije. 

Petek, 1.6., 20:00: ADI SMOLAR. Kantavtor.

Iz Slovenj Gradca v Vipavsko dolino prihaja priljubljen kantavtor, ki že 37 let rad zabava, tolaži in svetuje. Tako fajn zgleda, ker je njegova sestra omožena v Goriška Brda in ga zalaga s sadjem, pa tudi sam pride z veseljem na obisk.

Vabila bo tržnica izdelkov domačih umetnikov in obrtnikov, razstava ob 15-letnici Tabrških večerov in spremljali boste lahko slikanje abstraktne krajine z akademsko slikarko Jasmino Rojc. 

Društvo Tabor vabi poslušalce, da  po koncertu ne tečejo domov pred televizijo ampak se ustavijo in poklepetajo ob kozarcu enega izmed odličnih vin priznanih domačih vinarjev, se ustavijo ob stojnicah z domačimi siri, frtaljo kmečkih žen, domačimi namazi in marmeladami

Glavni organizator Glasbenih večerov TABOR 2018 je Moški pevski zbor Provox v sodelovanju z ZKD in JSKD Nova Gorica ter društvom Tabor.

 »Pevski večeri v Tabru imajo že dolgo tradicijo in vsako leto znova povezujejo poslušalce in pevske zbore iz celotne Slovenije in zamejstva v veselem druženju« je za konec povedal Ivo Šinigoj iz Moškega pevskega zbora Provox in še dodal, da novicam in dogajanju lahko sledite na facebook strani društva Tabor nad Dornberkom: https://www.facebook.com/drustvotabor/

 

ar©tur