INTINITI čuječi ples – Skupina Plesni Pogovori

od 06.06.2018 do 06.06.2018

od 17.00 do 19.15

Organizator: INTINITI, psihoterapija, mediacija in ples, Urška Merljak s.p., Tržaška cesta 287, Ljubljana, m: 041 238 552, info@intiniti.si

Šempeter pri Gorici - prostor na lekarno Nova (1. nadstropje), Šempeter pri Gorici (pri Hoferju)

Na INTINITI ČUJEČEM PLESU – Skupina Plesni Pogovori – vadba s terapevtskimi učinki; boste vodeni skozi sklop različnih čuječnostnih vaj in spodbujani k svobodnem plesnem izražanju, ki ga bo spremljala navdihujoča glasba.

Trenutnemu notranjemu doživljanju, temu kar »v trenutku JE«, v obliki čustev, misli in telesnih senzacij, bomo dali možnost, da se izrazi ne le preko telesnega giba temveč tudi z verbaliziranjem in reflektiranjem v skupini.

Vse večja izolacija in odtujenost v naših telesih in družbah pogosto povzroča čustveno, duševno ali telesno bolezen. Skozi pristno ustvarjeno, avtentično gibanje se ponovno povežemo s sabo, kjer poteka naravno zdravljenje ter izboljša duševno in telesno počutje. Zgodi se ponovna vzpostavitev harmonije na nivoju telesa, uma in duha.

Usmerjeno delo s plesno gibalnim izražanjem omogoča rešitev tudi čustvenih blokad, ki so se zgodile v zgodnjih fazah življenja.

Ko odvržemo maske in se povežemo s samim seboj, postanemo avtentični, se tudi spontani ples ( = življenje) izrazi v svoji najlepši obliki.

Cena: od 25 do 30 eur.

Predhodna prijava je obvezna.

Možen je brezplačni individualni razgovor pred udeležbo.

ar©tur