Intiniti dance bliss mednarodni festival 2018

od 18.10.2018 do 21.10.2018

Organizator: INTINITI, psihoterapija, mediacija in ples, Urška Merljak s.p., Tržaška cesta 287, Ljubljana, m: 041 238 552, info@intiniti.si

Vila Vipolže, Goriška Brda - Vila Vipolže, Brda

Edinstven koncept v svetu festivalov, ki vlaga v človeka in kjer se vsebinsko prepletajo različni svetovno uveljavljeni programi:

 

- ISHMECH: gibalna metoda, ki deluje na telesni, umski in čustveni ravni; svobodni, zavestni ples brez forme, preko katerega spoznavamo sebe in občutenje sedanjega trenutka.

 

- AFRO TRIBAL: afriški tradicionalni zemeljski plesi in glasbila; koncert Afriških bobnov

 

- KIZOMBA: čuten afriški ples v paru, ki izhaja iz Angole in v direktnem prevodu pomeni “zabava”. V zadnjih letih se je skokovito razširil čez cel svet. Bistvo kizombe je v usklajenem gibanju med plesalcema, ki se večkrat izrazi med plesom v objemu ter interpretaciji kizomba glasbe.

 

SEMBA je predhodnica kizombe. Glasba, telesna drža in način plesa izrazito spodbujajo radost, veselje, živahnost in igro med plesalcema.

- ČUJEČNOST (angleško: MINDFULNESS): občutiti in živeti življenje v sedanjem trenutku; prisotnost

 

4 – dnevi festival povezuje zahodno, vzhodno ter afriško kulturo ter udeležencem predstavlja Briško kulturno dediščino. Letošnja edicija je še posebej namenjena otrokom, s posebnimi delavnicami zanje v nedeljo in preživljanju prostega časa družin (vstop prost za otroke do 14.leta, če se dogodka udeleži cela družina).

 

PROGRAM

Na 3 dnevnih delavnicah in 4 večernih zabavah (sinhrono v dveh sobah: afriški glasba in mešana svetovno popularna glasba), okrogli mizi, posebni delavnici - nevroznanost plesa, izletu po Brdih, druženju čez dan na dvorišču Vile, koncertih afriških bobnov, delavnicah za otroke in afriško popotovanje za celo družin, filmskih projekcijah, afriški modi, uživanju produktov lokalnih ponudnikov (degustacija vin in oljčnega olja),… bodo udeleženci uživali lepoto trenutka, občutili živost telesa in radost življenja, razvajali vseh 5 čutil, se povezovali z različnimi kulturami in doživeli sebe skozi bogato popotovanje.

 

Več kombinacij vstopnic: za vse 4 dni festivala, za 1 dan, za večerno zabavo, za otroke v nedeljo.

Cena: 15 eur – 160 eur (cena se viša mesečno)

 

Predstavitvena brošura

INTINITI_letak_2018-01_končni

ar©tur