Nova Gorica Turizem Turistična zveza TIC Nova Gorica +386 5 330 46 00

Brezplačna predstavitev intiniti Čuječi Ples, Skupina Plesni Pogovori

od 11.09.2019 do 11.09.2019

od 17.45 do 19.30

Organizator: Društva za kakovost življenja Krlina - prebujanje človekovega naravnega potenciala in praksa čuječnosti, Grčna 77, Nova Gorica, m: 041 238 552, info@intiniti.si

Solkan - Prostori Kajak center Solkan

Na INTINITI Čuječem Plesu –  Skupini Plesni Pogovori (plesna terapija) se s prakso čuječnosti preko gibanja, plesa, različnih vaj (individualne, v paru, v skupini) aktivira avtentična modrost telesa. Proces je usmerjen k samouresničevanju posameznika z aktiviranjem svojega lastnega naravnega potenciala.

S plesom in gibom prikažemo s telesom vse tisto, kar je včasih nemogoče ubesediti. Osvetli se več področij iz našega nezavednega, postanemo bolj zavesti, budni ter s tem avtonomni, pristni in svobodni jezdec svojega vsakdana.

Trenutnemu notranjemu doživljanju, v obliki čustev, misli in telesnih senzacij, damo možnost, da se izrazi ne le preko telesnega giba temveč tudi z verbaliziranjem in pogovorom v skupini ter drugimi kreativnimi mediji. Plesna terapija spodbuja spremembe na več človekovih dimenzijah: telesni, čustveni, motorični, kognitivni, komunikacijski, socialni, duhovni... TELO - ČUSTVA - UM - DUŠA - ZAVEST v prepletu med glasbenimi ritmi različnih časov in ljudstev sveta, psihoterapevtsko znanostjo in čuječim trenutkom.

Izhajamo iz trenutka, nikakršno predznanje ni potrebno.

Za razliko od REDNIH SREČANJ, ki potekajo na isti lokaciji vsakih 14 dni (ZAČETEK: 18.9.2019 od 17:00 do 19:15), je to srečanje odprto, predstavitveno, z možnostjo le enkratnega obiska.

CENA: brezplačno. S seboj prinesite: plesne copate ali nogavice in ležalno podlogo.

PRIJAVA je obvezna preko e-pošte: info@intiniti.si ali na tel. št. 041 238 552, najkasneje do 10.9.2019.

Izvajalka: Urška Merljak, specializantka integrativne psihoterapije, univ. dipl. pravnica, mediatorka in plesalka.

ar©tur