Delavnica zdravljenje notranjega otroka –intenziv po metodi Darje Sekulić

od 14.09.2019 do 15.09.2019

Organizator: Društvo notranja pot, Gradnikove brigade 33, Nova Gorica, m: 031 395 864, dnp-ng@live.com

Nova Gorica - Društvo notranja pot

Si obtičal/a? Ne veš kako naprej? Čutiš verige, ki te oklepajo in te tiščijo k tlom? Te preganjajo travme in preteklost iz otroštva? Želiš srečati samega sebe in objeti svojega notranjega otroka, se mu zazreti v oči in mu povedati kako ga imaš rad/a?

Želiš premagati vse strahove in občutke krivde, ki te držijo v zobeh preteklosti?

Si neizmerno želiš, da bi stopil/a na samostojno pot, pa nimaš dovolj poguma?

Imaš blokade v osebnem življenju? Ne najdeš pravega partnerja? Te tvoja finančna pot ne pripelje do želenega uspeha?

Če si vsaj enkrat odgovoril/a z da, potem je čas, da zadihaš na polna pljuča in se prepustiš dnevu in lepši prihodnosti. Pridruži se našemu potovanju in odkrivanju samega sebe.

Travme, strah, nepojasnjena žalost, slabi partnerski odnosi, pomanjkanje samozavesti, nezaupanje, zadržanost, ljubosumje, partnerska odvisnost… Vse to so vzorci iz otroštva, ki so nam jih nehote nalepili starši in so zasidrani v naš um, ki deluje kot računalnik. Vse negativnosti, ki smo si jih v otroštvu uspeli prilepiti nase, nam danes onemogočajo sproščeno, srečno in zadovoljno življenje, brez bremen in odvečne prtljage.

Zelo pomembno je, da se iskreno podate na pot zdravljenja in pogledate vase. Se zaveste kakšne vzorce ste prinesli s seboj iz otroštva ter se začnete leviti v popolnoma drugo osebo.

Delavnico vodi Manja Kubik, certificiran terapevt za Zdravljenje notranjega otroka po metodi Darje Sekulič, Studio Merlin

Informacije in prijave na 040 905 172 ali studiomerlin3@gmail.com

ar©tur