Nova Gorica Turizem Turistična zveza TIC Nova Gorica +386 5 330 46 00

Intiniti čuječi ples, plesni pogovori

od 16.10.2019 do 16.10.2019

od 17.00 do 19.15

Organizator: Društva za kakovost življenja Krlina - prebujanje človekovega naravnega potenciala in praksa čuječnosti, Grčna 77, Nova Gorica, m: 041 238 552, info@intiniti.si, www.infiniti.si

Solkan - Prostori Kajak center Solkan

Na INTINITI Čuječem Plesu –  Skupini Plesni Pogovori se s prakso čuječnosti preko gibanja, plesa, različnih vaj aktivira avtentična modrost telesa. Proces je usmerjen k samouresničevanju posameznika z aktiviranjem svojega lastnega naravnega potenciala.

S plesom in gibom prikažemo s telesom vse tisto, kar je včasih nemogoče ubesediti. Srečanja predstavljajo priložnost za obravnavo različnih življenjskih tem in s podporo skupine za osebni premik naprej.

Trenutnemu notranjemu doživljanju, v obliki čustev, misli in telesnih senzacij, damo možnost, da se izrazi tudi s pogovorom v skupini ter drugimi kreativnimi mediji.

Plesna terapija spodbuja spremembe na več človekovih dimenzijah: telesni, čustveni, motorični, kognitivni, komunikacijski, socialni, duhovni... TELO - ČUSTVA - UM - DUŠA - ZAVEST v prepletu med glasbenimi ritmi različnih časov in ljudstev, psihoterapevtsko znanostjo in čuječim trenutkom.

Na začetku sezone, dokler se ne oblikuje redna skupina, je možnost le ENKRATNEGA OBISKA.

Izhajamo iz trenutka, nikakršno predznanje ni potrebno.

Pred vstopom v skupino je priporočen INDIVIDUALNI POGOVOR (brezplačno).

 

CENA: 35 eur/srečanje

S SEBOJ PRINESITE: plesne copate ali nogavice in ležalno podlogo

PRIJAVA je obvezna preko e-pošte: info@intiniti.si ali na tel. št. 041 238 552.

IZVAJALKA: Urška Merljak, specializantka integrativne psihoterapije, univ. dipl. pravnica, mediatorka in raziskovalka plesa.

ar©tur