Svet igrač 4

od 29.11.2019 do 29.11.2019

ob 18.00

Organizator: Kulturni dom Nova Gorica, Bevkov trg 4, Nova Gorica, t: 05 333 40 15, uprava@kulturnidom-ng.si, www.kulturnidom-ng.si

Nova Gorica - Mala dvorana Kulturnega doma Nova Gorica

Režija: Josh Cooley (ZDA, 2019, sinh.) 7+.

Filmski vrtiljak.

Čeprav je od prvega filma minilo že skoraj 14 let, je spomin na glavne like priljubljenih risank še vedno živ. Šerif Jelko, astronavt Ken Kozmoblisk in njuna pisana druščina se vračajo na novogoriško veliko platno.

Na koncu tretjega dela je Andy ob odhodu na fakulteto svoje igrače predal v prave roke in jih podaril navihani Bonnie, ki ima, sploh ko gre za igranje, enako bujno domišljijo kot on. V četrtem delu se bodo igračke z Bonnie in njeno družino odpravile na potovanje, na katerem bo šerif Jelko po spletu okoliščin naletel na staro prijateljico in simpatijo – porcelanasto punčko Bo Peep, ki je bila nekdaj del lučke v sobi Andyjeve mlajše sestrice. Na poti, na kateri se jim pridruži tudi nova igrača Vilko, ki je sestavljena iz odpadkov, jih čaka kup dogodivščin in katastrof, ki jih druščina pravih prijateljev reši pogumno in s humorjem, ki ga tudi v novem delu ne manjka.

Vstopnina: 5 €, 4 €.

ar©tur