Nova Gorica Turizem Turistična zveza TIC Nova Gorica +386 5 330 46 00

Kjer se skriva sreča & pravljični svet jezikov za otroke in vse ljubitelje španskega jezika

od 03.12.2019 do 03.12.2019

ob 17.00

Organizator: Zavod iManaLAB v sodelovanju z Malimi Poliglotini, Grgar 64 c, Grgar, m: 040 542 953, info@gmail.com, www.imanalab.com

Vrtojba - Mladinski center Vrtojba

1. Pravljični svet jezikov Branje dvojezične knjige za otroke o sreči v slovenskem, španskem in angleškem jeziku. MINI POLIGLOTINI dr. Mojca Stubelj Ars, otroška pisateljica (https://www.darila-za-otroke.si/).

2. Jugamos con idiomas, igrarije v španskem, angleškem in slovenskem jeziku - z otroci bomo poiskali besede in besedne zveze iz knjige o sreči v treh jezikih, iManaLAB Maša Lancner, hispanistka & fotografinja.

3. Pogovor z avtorico dr. Mojco Stubelj Ars, v polurnem dialogu se bomo dodatkili spodnjih vprašanj: Zakaj je zgodnje učenje jezikov investicija v otrokov razvoj? Kako na zabaven in spontan način spodbuditi zanimanje otrok za tuje jezike? Zakaj se je pomembno z otrokom pogovarjati o sreči? Kako najdi ravnovesje v norem svetu - sreča v družini? Namenjeno otrokom od 4-12 leta, staršem in ljubiteljem tujih jezikov. Predznanje angleškega jezika ali španskega jezika zaželjeno. 

ar©tur