Pri Addamsovih, režija: Conrad Vernon, Greg Tiernan (Velika Britanija, ZDA, Kanada, 2019)

od 10.01.2020 do 10.01.2020

ob 18.00

Organizator: Javni zavod Kulturni dom Nova Gorica, Bevkov trg 4, Nova Gorica, t: 05 335 40 10, uprava@kulturnidom-ng.si, www.kulturnidom-ng.si

Nova Gorica - Mala dvorana Kulturnega doma Nova Gorica

Če ste mislili, da je vaša družina čudna, pomislite še enkrat. Pred vrati je namreč ena najbolj čudnih, nevsakdanjih in bizarnih družin na svetu – družina Addams. 

Morticia je zelo predana svojemu možu in otrokom, je nekakšno bledo lepilo, ki vso družino drži skupaj. Gomez, ki je strastno zaljubljen v svojo ženo, je navdušen nad kakršno koli grozno zadevo, ki jo zakuha. Njuna hčerka Wednesday je briljantna in zlovešča najstnica, ki ima dolge lase, spletene v kite, in poseben smisel za humor. 10-letni sin Pugsley uživa, ko se zaplete v kakršno koli grozljivo situacijo, ki jo lahko najde. Malce nori stric Fester je dobronameren, vesel in rad ustvarja takšne ali drugačne zločine. Babica je očarana nad svojimi vnuki, ki uživajo v njenih piškotkih v obliki netopirjev in lobanj. Kraljica resničnostne televizije Margaux Needler pa uživa v želji po popolni dovršenosti v njihovi soseski.


Vstopnina: 5 €, 4 €

ar©tur