MIŠKINO GLEDALIŠČE: ČUDEŽNI PRALNI STROJ

od 15.02.2020 do 15.02.2020

ob 16.00

Organizator: KŠTM Šempeter-Vrtojba, Ul. 9. septembra 72, Vrtojba, 5290 Šempeter pri Gorici, m: info@kstm-sempeter-vrtojba.si, t.: 05 3938009

Vrtojba - Mladinski center Vrtojba

O PREDSTAVI:
Prisrčna zgodba, polna prijetnih misli, bogatih kostumov in iskrivih dialogov, je potrkala na srca mnogih odraslih, predvsem pa razkrila skrivnosti o najboljših prijateljih, sprejemanju drugačnosti in premagovanju dobrega nad zlim mnogim otrokom.
Zgodba se dogaja v kopalnici deklice Polonce. V njej stoji star pralni stroj, ki ga je oživila Polončina ljubezen. Postal je čudežni pralni stroj, ki z vsakim pranjem Polonci pričara drugega pravljičnega junaka. Iz stroja pokukajo snežinka Minka, dvorski norček Zvonko in hudobna čarovnica Črnomila. Vsak od njih ji zaupa pomembno skrivnost o ljubezni in prijateljstvu.


Predstava navdušuje s svojim sporočilom, ki jih otrokom na najbolj zabaven način podajo pravljični junaki. V njej ne manjka milnih mehurčkov, odlične glasbe, plesa, humorja in sodelovanja otrok. Mojstrsko preigravanja vlog igralcev bo navdušila majhne in velike.

Opozorilo: Vsi, ki si boste ogledali predstavo, boste na svoj pralni stroj odslej gledali čisto drugače.
Namenjena otrokom od treh let naprej.

CENA VSTOPNICE JE 6 EUR, nakup je možen eno uro pred predstavo v Mladinskem Centru Vrtojba.

 

Za spremljevalce vstopnine ni!

ar©tur