Gostilna Panorama

Gostilna Panorama se ponaša z odličnimi razgledi na Solkan, Novo Gorico, italijansko Gorico, na tri mogočne mostove na reki Soči, na tri vrhove (Sveta Gora, Sabotin in Škabrijel) ter na Jadransko morje. Nahajamo se ob vznožju romarskega svetišča Sveta Gora, le 5 minut vožnje iz Solkana in Nove Gorice, ob cesti proti Sveti Gori in Trnovski planoti.

Opis in lega:

Gostilna Panorama se nahaja ob vznožju romarskega svetišča Sveta Gora, le 5 minut vožnje iz Solkana in Nove Gorice, ob cesti proti Sveti Gori in Trnovski planoti.Terasa se ponaša z odličnimi razgledi na Solkan, Novo Gorico in italijansko Gorico, na tri mogočne mostove na reki Soči in tri vrhove (Sveta Gora, Sabotin in Škabrijel) ter Jadransko morje. 

Razpolagamo z velikim parkiriščem za motorje, avtomobile in avtobuse. Vsekakor dobrodošli tudi za kolesarji in pohodniki.

Kulinarika:

V naši družinski gostilni lahko uživate v izbrani in okusni domači hrani. Ponujamo vam vedno sveže doma pripravljene jedi. Zdajšnji poletni menu ponuja jedi za vsaka gurmanska usta. Narezek Panorama z našo domačo pašteto, domače testenine in ravioli, med glavnimi jedmi pa izstopa krožnik s postrvjo iz Soške doline.. Znani smo po odlično pripravljenih stejkih in sladicah “da te kap”. V kolikor načrtujete rojstnodnevno zabavo, druženje s prijatelji ali poslovni sestanek, sta vam na razpolago dve sobi, ki jih lahko rezerviramo za vas. Ob lepem vremenu lahko uživate ob kozarčku vina lokalnih vinarjev na naši panoramski terasi. 

Menu

Urnik:

Sreda do nedelje -  12.00 - 22.00
Ponedeljek in torek -  ZAPRTO

Št. Sedežev: 

60 sedežev razporejenih v 2 jedilnicah.
100 sedežev na panoramski terasi pod gostilno ( odpre se spomladi ).

 

Naslov: Gostilna Panorama
Skalniška cesta 14
5250 Solkan
Tel: 041 753 630
E-pošta: gabi.pogacnik@gmail.com
GPS koordinate: S/J 45,9859464579, V/Z 13,6614727780
Podjetje: Gabrijela Pogačnik s.p., Grgar 197, 5251 Grgar

 

 

 

 

Menu

ar©tur