Pizzerije

Okrepčevalnica in picerija Soča

 

Nudimo vam pester izbor pic v 4 velikostih z dvema vrstama testa, ocvrte lignje, ocvrt sir in druge jedi, ki vam jih pripravimo tudi za domov. Posebno pozornost namenjamo najmlajšim. Zanje med tednom organiziramo praznovanja rojstnih dni.

Špageterija in picerija Rusa hiša

V Rusi hiši poleg malic in kosil nudijo tudi široko paleto pic in testenin ter ostale mesne in ribje jedi, priloge in sladice.

Restavracija in pizzerija Etna, Magma X

Restavracija in pizzerija Etna – mediteranska kuhinja s poudarkom na svežih začimbah, ki zaokrožajo pristne okuse ribjih in mesnih jedi, slastne italijanske testenine, nizkokalorične sestavljene solate, ki nadomestijo dnevni obrok, več kot 30 vrst različnih magmatičnih pic, hišne sladice in vsak dan malica po izboru kuharskega mojstra. In seveda, sproščeno vzdušje ter prijazna postrežba. Magma tek!

Verace

Picerija Verace je prva picerija v Sloveniji, ki ponuja pristno napolitansko pico. Glavne odlike napolitanske pice so lahka prebavljivost testa, ki zaradi dolgotrajnega vzhajanja ne obleži v želodcu, napihnjen rob in obloženost z najboljšimi sestavinami. Letos je picerija Verace pridobila tudi certifikat o pristnosti Združenja za napolitansko pico Verace (AVPN). V Verace dajemo velik poudarek kakovosti sestavin, zato najpomembnejše sestavine, kot so paradižniki pelati (tudi pelati San Marzano) mocarela, moka itd. kupujemo neposredno pri izbranih dobaviteljih v Neaplju. V okviru picerije obratuje tudi samopostrežni pivski zid. Poleg Nove Gorice, nas najdete tudi v Ljubljani in Mariboru.

ar©tur