Restavracije

Restavracija Grad Kromberk

Romantična grajska restavracija z izborom prvovrstnih sezonskih jedi z velikim poudarkom na kakovostnih surovinah, pripravljenih na izviren način ter v spremstvu vrhunske kapljice.

Hotel Sabotin

Restavracijo Hotela Sabotin odlikuje sredozemska in sezonska ponudba jedi, prirejamo tematske kuhinje kot je šumadijska, gostimo lahko večje skupine ljudi, nudimo pa tudi odlične pice in malice.

Restavracija Tiffany (Park, Hotel & Entertainment)

Restavracijo Tiffany odlikuje priprava jedi na najvišjem nivoju in bogat izbor vrhunskih vin, ki jih gostom z veseljem predstavijo tudi v okviru zabavnih enogastronomskih večerov.

Kavarna in restavracija Pecivo

Malice, kosila, jedi po naročilu, ribje jedi, veganske jedi in veganske pizze, catering.

Restavracija Calypso (Perla, Resort & Entertainment)

Restavracija Calypso s francoskim načinom strežbe je namenjena gurmanom, poznavalcem vin ter vsem, ki želijo doživeti vrhunski kulinarični užitek ob kreacijah, ki jih pripravljajo naši odlični kuharji.

Restavracija Mediterraneo (Perla, Resort & Entertainment)

V sproščenem okolju restavracije Mediterraneo so na voljo raznovrstne mesne, ribje in zelenjavne mediteranske jedi. Pohvalimo se lahko s pestrim izborom testenin, sladic in z domačim sladoledom.

Restavracija Oceanis (Perla, Resort & Entertainment)

Dobro, hitro in poceni - to je samopostrežna restavracija Oceanis. Poskusite lahko različne sveže solate, hladne predjedi, izvrstne testenine, pa zelenjavne, mesne in ribje jedi ter okusne slaščice.

Ribja restavracija Pikol

V neposredni bližini Nove Gorice, na obrobju Rožne doline, ob romantičnem a skrivnostnem ribniku pritegne pogled nenavadna, leseni brunarici podobna hiša, ki si je pridobila sloves vrhunske ribje restavracije. Na prvem mestu je mediteranska, tako italijanska kot tudi dalmatinska kuhinja s pridihom lastnih kuharskih umetnin. Domača - tradicionalna briška kuhinja (v sezoni) ter jedi iz divjačine.

Restavracija Presta

Samopostrežna restavracija.

Restavracija Vrtnica

Restavracija Vrtnica ima dolgoletno tradicijo, saj njeni začetki segajo v leto 1979. Naša kuhinja že od samega začetka temelji na domači hrani, kjer se vse pripravlja sproti, sestavine so sveže in najboljše kakovosti. To tradicijo bomo ohranjali tudi v novi preobleki restavracije in poskrbeli za dodatna presenečenja.  

Dam restavracija in vinski bar

Ambient naše restavracije vam prinese čar in eleganco urbanega okolja s poudarkom na intimi. Umirjeno vzdušje in glasba, ki poskrbi za prijetno počutje in uživanje ob hrani vas bosta navdušila.
Prisegamo na sveže morske surovine, harmonijo okusov ustvarimo z vrhunskim olivnim oljem in kakovostno slovensko soljo. Očaramo vas s kreativno mediteransko kuhinjo, ki naredi vaš večer popoln. Celotno zgodbo naše kuhinje popestrimo z izbranimi vini iz Goriških Brd, Krasa in Vipavske doline.

Restavracija s prenočišči Primula

Naša prva skrb je izbrana, okusna in kakovostna hrana, dopolnjujemo pa jo s slovesnim ambientom in čudovitim razgledom na smaragdno reko Sočo, mogočni lok Solkanskega mosta ter veličastno romarsko svetišče, Marijino baziliko na Sveti gori. Naša želja je, da bi bil obed v restavraciji Primula za vsakega gosta nepozabno doživetje okusov in ambienta, ki je zaradi svoje prosojnosti in izjemnega okolja ob vsaki uri, vremenu in letnem času popolnoma drugačen.
V restavraciji Primula razpolagamo tudi z nočitvenimi kapacitetami. Gostom nudimo sedem dvoposteljnih sob. Dostop do sob je ločen od restavracije, tako da vstop ni odvisen od urnika restavracije.

Restavracija Alba (Park, Hotel & Entertainment)

Samopostrežna restavracija Alba je idealna, ko si zaželite svež, hitro pripravljen in okusen obrok. Kuharji vam bodo okusne jedi pripravili kar pred vašimi očmi, v odprti kuhinji.

 

Restavracija Gurman

Smo družinska restavracija. Najdete nas v stanovanjskem delu ulice Gradnikove brigade Nova Gorica v pritličju stolpnice naproti mesnice Peloz in Semolič. Sama restavracija v poletnih mesecih spominja na teraso, saj se stene odprejo in lokal daje vtis vrta pod krošnjami murv, ki delajo prijetno senco.

Restavracija Etna, Magma X

Restavracija Etna – mediteranska kuhinja s poudarkom na svežih začimbah, ki zaokrožajo pristne okuse ribjih in mesnih jedi, slastne italijanske testenine, nizkokalorične sestavljene solate, ki nadomestijo dnevni obrok, več kot 30 vrst različnih magmatičnih pic, hišne sladice in vsak dan malica po izboru kuharskega mojstra. In seveda, sproščeno vzdušje ter prijazna postrežba. Magma tek!

Lipa, Hotel & Bistro

Prenovljen bistro Lipa prinaša trendovski design in osveženo kulinarično ponudbo, v katero so vključene tudi mnoge jedi iz lokalnih sestavin. Ob delavnikih so vam še vedno na voljo tudi okusna dnevna kosila in malice.

Restavracija in vinoteka Mama

Jedilni list ponuja širok izbor ribjih, mesnih in vegetarijanskih jedi. Prednost dajejo domačim živilom iz okolice. Razvajali vas bodo s flambiranimi jedmi pripravljenimi pred vami, jedmi iz ognjišča ter pestro ponudbo fondijev. Vsekakor pa boste našli tudi najenostavnejše in zelo zanimive jedi, pripravljene po maminih receptih. V prvem nadstropju se nahaja vinoteka, kjer lahko izbirate med 700 različnimi vinskimi etiketami Slovenije in ostalega sveta, pivom, posebnimi alkoholnimi pijačami, ter različnimi lokalnimi izdelki.

Restavracija Menažka

Vljudno vabljeni v restavracijo Menažka, ki se nahaja v Eda centru, v prvem nastropju. Nudimo samopostrežno izbiro malic in kosil po ugodnih cenah, popuste za upokojence in študente. Gostimo večje skupine po predhodnem dogovoru.

ar©tur