Nova Gorica Turizem Turistična zveza TIC Nova Gorica +386 5 330 46 00

Loket - soba pobega

Obiščite Loket escape room; zberite ekipo od 2 do 5 prijateljev, vstopite v sobo tete Edne in s svojo ekipo poiščite skrito dediščino ter ključ za pobeg iz sobe, preden vsaj odkrijejo zakoniti dediči.

Nepozabna avantura, ki bo vaša nova tema za začetek pogovorov. Primerno za družine, prijatelje, sodelavce. Pobeg iz »escape room-a« je zabavna igra  za teambuildinge, praznovanja, druženja. Idealna ideja za večer s prijatelji, praznovanje rojstnega dne ali pa kar tako. Če so ti všeč družabne igre, križanke, uganke, kreativno reševanje problemov, timski duh in sodelovanje, potem je escape room prava zabava zate in za tvojo ekipo. Preživite uro svojega dneva malo drugače. 

Zaklenemo vas v sobo, iz katere morate  s skupnimi miselnimi močmi in iznajdljivostjo pobegniti. Od trenutk, ko vstopite v sobo, se začne bitka s časom, saj imate na voljo le 60 minut, da poiščete dediščino in ključ za zmago.

Presenetili vas bodo avtomatizirani efekti in logične miselne igre. Zagotovljena zabava, ki skupino preko odkrivanja namigov in reševanja ugank poveže v pravo ekipo. 

Rezervacije in informacije: 
Ulica tolminskih puntarjev 12, 5000 Nova Gorica
t: +386 (0)69 660 690

www.loket.si

ar©tur