Nova Gorica Turizem Turistična zveza TIC Nova Gorica +386 5 330 46 00

Apartmaji

Apartmaji Toncevi***, Pedrovo nad Branikom

Pedrovo leži na severnem robu kraške planote blizu Gradu Rihemberk. V vas Pedrovo pridete po cesti, ki pelje iz Branika v Komen, po 2 km se na ostrem ovinku odcepi cesta proti vasici Pedrovo. Gozdna pot, ki se odcepi od cestne povezave med Branikom in Komnom, vas pripelje v staro, strnjeno naselje kamnitih hiš, v katerih živi le nekaj več kot deset prebivalcev.

Applehouse

Vsi,  ki greste z namenom ali le spotoma na Planoto in si želite doživetja barv narave, sonca, tradicije in miru. Vabljeni, da preživite oddih v hiši Applehouse v središču vasi Ravnica.    

Sobe Ternovec

Nahajamo se v minem okolju v vasi Grgar, ki je 9 km oddajena od Nove Gorice. Vas je v zaledju Svete Gore, ki je eno največjih romarskih svetišč v Sloveniji. V bližini je jadralsko in padalsko vzletišče Lijak. Kraj je primeren za pohodništvo in kolesarjenje. V bližini se nahajajo trgovina, pekarna, gostilna in pošta.

Apartma Otava

Apartma Otava se nahaja na sončni legi vzhodnega roba vasice Ozeljan, ki se imenuje Otava. Hiša  leži v mirnem in naravnem okolju ob potoku z velikim travnikom s čudovitim pogledom na rob Trnovskega  gozda. Na travniku si lahko ob ognjišču pričarate piknik ali si privoščite miren popoldanski oddih. 

Apartma Dandelion

Apartma Dandelion se nahaja na obrobju vipavske vasi Branik. Tu se srečata Vipavska dolina in kraška planota. Kraj je med drugim poznam po gradu Rihemberk, ki je lepo viden iz apartmaja. Oddaljenost od naselja omogoča mirne noči in  zbujanja v  jutra, polna  zvokov narave. V zelenje obdana oaza miru ki omogoča lenarjenje v prijetni senci dreves. Avanturisti pa se lahko odločijo za pohajkovanje po mirnih poteh Krasa, ali pa se udeležite kamnoseške delavnice in si sami izdelate spominek. Pridite spoznati deželo dobrega vina in prijaznih ter včasih radovednih ljudi.

Apartma Cristian

Apartma Cristian se nahaja v centru Nove Gorice v mirnem okolju v pritličju stanovanjskega bloka. Prvi apartma na levo. Apartma je velik 46.00 m2. Ima dve sobi, kopalnico ( banja, wc, fen) in opremljeno kuhinjo z možnostjo kuhanja ter balkon. V apartmaju lahko prespi 4 osebe + dodatno ležišče. Parkirišče je javno. Wi-Fi je brezplačen. Od Casinoja Park in Perla je oddaljen 100 m. Apartma je svetel in zračen.

Love 2 Solkan

V Solkanu, 10 minut iz centra Nove Gorice, se nahaja apartma, v katerem lahko prenočijo 4 osebe.

Apartma ANDRΩN

Pritličje stare domačije v Solkanu (1,5 km iz centra Nove Gorice) smo preuredili v udoben apartma. 

ar©tur