Apartmaji

Apartmaji Toncevi***, Pedrovo nad Branikom

Pedrovo leži na severnem robu kraške planote blizu Gradu Rihemberk. V vas Pedrovo pridete po cesti, ki pelje iz Branika v Komen, po 2 km se na ostrem ovinku odcepi cesta proti vasici Pedrovo. Gozdna pot, ki se odcepi od cestne povezave med Branikom in Komnom, vas pripelje v staro, strnjeno naselje kamnitih hiš, v katerih živi le nekaj več kot deset prebivalcev.

Sobe Ternovec

Dobrodošli v Hiši Ternovec v Grgarju, ki je 9 km oddaljena od Nove Gorice. Vas je v zaledju Svete Gore, ene največjih romarskih središč v Sloveniji. Nahajamo se v mirnem, čistem in zelenem okolju, primernem za počitek ali rekreacijo. Poleg pohodništva in kolesarjenja je odlično izhodišče za adrenalinske avanture. V bližini je padalsko vzletišče Lijak, reka Soča s kajak centrom, pešpot, ki vodi na Sv. Goro ali Škabrijel z razglednim stolpom, kjer nam v jasnem vremenu pogled seže do morja.

Apartma Otava

Apartma Otava se nahaja na sončni legi vzhodnega roba vasice Ozeljan, ki se imenuje Otava. Hiša  leži v mirnem in naravnem okolju ob potoku z velikim travnikom s čudovitim pogledom na rob Trnovskega  gozda. Na travniku si lahko ob ognjišču pričarate piknik ali si privoščite miren popoldanski oddih. 

Apartma Dandelion

Apartma Dandelion se nahaja na obrobju vipavske vasi Branik. Tu se srečata Vipavska dolina in kraška planota. Kraj je med drugim poznam po gradu Rihemberk, ki je lepo viden iz apartmaja. Oddaljenost od naselja omogoča mirne noči in  zbujanja v  jutra, polna  zvokov narave. V zelenje obdana oaza miru ki omogoča lenarjenje v prijetni senci dreves. Avanturisti pa se lahko odločijo za pohajkovanje po mirnih poteh Krasa, ali pa se udeležite kamnoseške delavnice in si sami izdelate spominek. Pridite spoznati deželo dobrega vina in prijaznih ter včasih radovednih ljudi.

Apartma Cristian

Apartma Cristian se nahaja v centru Nove Gorice v mirnem okolju v pritličju stanovanjskega bloka. Prvi apartma na levo. Apartma je velik 46.00 m2. Ima dve sobi, kopalnico ( banja, wc, fen) in opremljeno kuhinjo z možnostjo kuhanja ter balkon. V apartmaju lahko prespi 4 osebe + dodatno ležišče. Parkirišče je javno. Wi-Fi je brezplačen. Od Casinoja Park in Perla je oddaljen 100 m. Apartma je svetel in zračen.

Love 2 Solkan

V Solkanu, 10 minut iz centra Nove Gorice, se nahaja apartma, v katerem lahko prenočijo 4 osebe.

Apartma ANDRΩN

Pritličje stare domačije v Solkanu (1,5 km iz centra Nove Gorice) smo preuredili v udoben apartma. 

Vila Burbonka studiji ****

Vila Burbonka studiji se nahaja v Novi Gorici. Ponuja osemnajst ležišč v petih sončnih studijih. Vsi so opremljeni s televizijo, brezplačnim WiFi-jem, klimatsko napravo, lastno kopalnico, kuhinjo in balkonom s pogledom na vrt. Na voljo so tudi oprema za peko na žaru, vrt in terasa.  Najamete lahko kolesa in se odpravite na izlet po okolici. Vila Burbonka studiji se nahaja pod samostanom Kostanjevica, 5 minut peš do železniške postaje, 7 minut do nakupovalnega središča, 10 minut do centra Nove Gorice in 10 minut do centra Gorice (I).

Mulberry House

Mulberry House je nastanitev v osrčju Vipavske doline, natančneje v vasi Ozeljan.

Studio Go

Moderno in stilsko opremljena garsonjera v središču Nove Gorice, v neposredni bližini športnega parka z  bazenom, igralnic, barov in restavracij. 

Apartma pri kovačiji

Apartma pri kovačiji se nahaja le 7 kilometrov iz Nove Gorice, pod pobočjem Trnovskega gozda, v kraju Ozeljan.

ar©tur