Apartmaji Toncevi***, Pedrovo nad Branikom

Pedrovo leži na severnem robu kraške planote blizu Gradu Rihemberk. V vas Pedrovo pridete po cesti, ki pelje iz Branika v Komen, po 2 km se na ostrem ovinku odcepi cesta proti vasici Pedrovo. Gozdna pot, ki se odcepi od cestne povezave med Branikom in Komnom, vas pripelje v staro, strnjeno naselje kamnitih hiš, v katerih živi le nekaj več kot deset prebivalcev.

Odmaknjenost od običajnega življenjskega hrupa in gozdna okolica dajeta kraju značilno umirjeno vzdušje, primerno predvsem za počitek, sprostitev, družinsko življenje in ustvarjalno delo.

Od tu vodijo številne sprehajalne, pohodniške in kolesarske poti. Razgledi se odpirajo na vso Vipavsko dolino, pa tudi na Komenski Kras vse tja do obale. Vasica je odmaknjena od večjih prometnih cest, pa vendar dobro izhodišče za obisk zanimivih krajev v okolici.

Nudimo izposojo koles, možnost igranja namiznega tenisa ter badmintona.

Apartma 1 (30m2)
Spalnica z zakonsko posteljo; kopalnica s tušem in sušilcem za lase; opremljena kuhinja s hladilnikom in steklokeramičnim štedilnikom; dnevni prostor z jedilno mizo in kavčem, ki se raztegne v dodatno ležišče; LCD televizor, brezžični internet in klima; dvorišče z mizo, ležalniki in žarom.

Apartma 2 (55m2)
Spalnica z zakonsko posteljo; spalnica s pogradom, kopalnica s tušem in sušilcem za lase; opremljena kuhinja s hladilnikom in steklokeramičnim štedilnikom; dnevni prostor z jedilno mizo in kavčem, ki se raztegne v dodatno ležišče; LCD televizor, brezžični internet in klima; dvorišče z mizo, ležalniki in žarom.

Odprto celo leto.
Jeziki: angleško, italijansko, nemško, špansko.

 

info: 

Alenka Šturm

Pedrovo 8, 5295 Branik

t: +386 (0)5 305 75 95, m: +386 (0)40 348 464

info@toncevi.si

www.toncevi.si

 

ar©tur