Nova Gorica Turizem Turistična zveza TIC Nova Gorica +386 5 330 46 00

Apartma Otava

Apartma Otava se nahaja na sončni legi vzhodnega roba vasice Ozeljan, ki se imenuje Otava. Hiša  leži v mirnem in naravnem okolju ob potoku z velikim travnikom s čudovitim pogledom na rob Trnovskega  gozda. Na travniku si lahko ob ognjišču pričarate piknik ali si privoščite miren popoldanski oddih. 

Apartma velikosti 75 m2 se nahaja v prvem nadstropju stanovanjske hiše. Hodnika odpirata vrata v kuhinjo in jedilnico   s prostorno spalnico z balkonom, obrnjeno na sončno stran in čudovitim pogledom na Kras. Drugi dve sobi sta samostojni, zračni, večja ima  pogled na sončno kraško stran, manjša pa nudi pogled na travnik s sončnim vzhodom. Apartma ima twc kopalnico, wi-fi, internet, TV sprejemnik, centralno ogrevanje, klimatsko napravo. 

Kraj Ozeljan, ki je od Nove Gorice oddaljen le 7 km je primeren za krajše izlete in sprehode v naravo, saj številne točke nudijo ob lepem vremenu razgled do morja.  Kraj je idealno izhodišče: za ribiče, pohodnike,jadralne padalce, kolesarje, ljubitelje igralništva ter domačih dobrot.

Oddaljenost vožnje z avtomobilom do gričevnatih Goriških Brd 25 min, izliva Soče v morje 30 min, Postojnske jame s predjamskim gradom ali Kobilarne Lipica 40 min, Ljubljane ali Benetk eno uro.

Jezik: angleško in italijansko

 

info:

Nada Špacapan Caharija

Ozeljan 26a, 5261 Šempas

m: +386 (0)41 761 353, (0)40 718 314

ozeljan.weebly.com

 

ar©tur