Apartma pri kovačiji

Apartma pri kovačiji se nahaja le 7 kilometrov iz Nove Gorice, pod pobočjem Trnovskega gozda, v kraju Ozeljan.

V celovito obnovljeni starejši hiši nudimo nastanitev v dveh apartmajih, opremljenih z vso potrebno opremo za prijeten in nepozaben oddih. Pri obnovi smo ohranili odtenke starinskega pridiha, ki pričujejo o življenju na nekdanji kovačiji. Zvoke kovaškega kladiva, ki je obdelovalo vroče železo v preteklosti, je nadomestilo žvrgolenje ptic in šum vetra v krošnjah dreves na dvorišču domačije. V senci dreves je tudi dovolj prostora za parkiranje vaših osebnih vozil, kolesa in motorji pa na nadaljevanje vožnje lahko počakajo na pokritem delu dvorišča.
Vsak nov dan se v naših apartmajih začenja z mirnim in spokojnim jutrom, ki obeta polno zanimivih dogodivščin, tako športnih aktivnosti, kot kulturnih dogodkov ali samo turističnega raziskovanja Vipavske doline in širše okolice.
Za ljubitelje vojaške zgodovine bo prav gotovo zanimiv obisk spominskih obeležij in vojaških objektov iz prve svetovne vojne (Soška fronta), ki se nahajajo v bližini apartmajev.
Lokacija nastanitve je kot izhodišče primerna tudi za padalstvo, letenje, kolesarje in pohodnike. Lahko celo zajahate katerega od konj v bližnjem konjeniškem klubu. Tisti pa, ki bi se radi preizkusili v vodnih športih, se lahko podajo na vožnjo s kajakom po brzicah reke Soče ali zapeljejo s supom po reki Vipavi. Bližina Jadranskega morja pa ponuja še dodatne možnosti aktivnega dopusta.
Vse podrobne informacije o različnih aktivnostih in aktualnih dogodkih so vam na voljo tudi v naših apartmajih.

 

APARTMA PRI KOVAČIJI                                           
(sobodajalstvo Matej Špacapan)
Ozeljan 114, 5261 Šempas
m: +386 (0)41 528 193

Prijave mogoče:
- preko lastnega rezervacijskega sistema bentral.com (kontaktirati po telefonu, SMS, ali na el. naslov)
- viaslovenia.com
- Airbnb.com
- Booking.com

ar©tur