Nova Gorica Turizem Turistična zveza TIC Nova Gorica +386 5 330 46 00

Hoteli

Perla, Resort & Entertainment ****

Največji igralniško-zabaviščni center v Evropi, ki leži v centru Nove Gorice, je edinstven kompleks, zgrajen v obliki čezoceanske ladje.

Park, Hotel & Entertainment ****

V samem centru Nove Gorice stoji Park, Casinò & Hotel****, igralniško-zabaviščni center z več desetletno tradicijo, kjer se lahko gostje v prefinjenem in elegantnem ambientu prepustijo živahnim doživetjem v igralnici, sproščenemu udobju hotela in razvajanju čutov v odličnih restavracijah.

 

Hotel Sabotin ***

Nad smaragdno reko Sočo se dviga skalnato pobočje Sabotina, ob njegovem vznožju pa stoji hotel enakega imena. Ob poti v Posočje, med Novo Gorico in starim jedrom trga Solkan s tisočletno zgodovino, stoji arhitekturno zanimiv hotel, ki je deloma umeščen v meščanski dvorec iz 2. polovice 18. stoletja.

Hotel Lipa ***

Šempeter je prijazen in slikovit kraj ob slovensko-italijanski meji v neposredni bližini Nove Gorice. Podobo njegovega glavnega trga zaokroža prijazni hotel Lipa, ki privlači s svojo razgibanostjo in prijetno domačnostjo.

Hoteli Winkler ***

V osrčju Trnovskega gozda, kjer se lahko naužijete čistega zraka, se nahaja družinski hotel, ki nudi domače in mednarodne jedi, pripravljene s kuhanjem na drva.

Hotel & Camp Siesta

Nov hotel Siesta se nahaja na mirni lokaciji, približno 1 kilometer od centra Nove Gorice. Smo na odličnem izhodišču za turistične oglede. Imamo ugodne cene naših storitev. Nudimo vam bogat samopostrežni zajtrk. Strežemo vam tudi na letnem vrtu. Smo blizu restavracij, gostiln, igralnic in trgovskih centrov. Pri nas ste dobrodošli prav vsi: poslovneži, delavci, turisti, popotniki, študenti, kolesarji, motoristi, mladi in tudi mladi po srcu.

Garni Hotel Bukovica

V začetku leta 2002 je družinsko podjetje Kogoj iz Bilj odprlo Garni hotel v Bukovici. Hotel, ki se nahaja le 8 km od Nove Gorice, so gosti vzljubili predvsem zaradi mirne in čudovite lokacije, prijaznih receptorjev, zasebnosti in ugodne cene. Vsakemu gostu ponudijo najboljše, saj želijo, da mu bo njegov postanek ali dopust v čudovitem okolju na obrobju vinorodnih gričev Vipavske doline in Krasa ostal v nepozabnem spominu.

Hotel Presta *

Ob športnem parku v centru Nove Gorice nudimo prenočišča z eno zvezdico v eno in dvoposteljnih sobah. Vse sobe so opremljene s kopalnico in TV, dvoposteljne tudi s hladilnikom. Možnost prehrane v samopostrežni restavraciji.

DAM Boutique Hotel & Restaurant ****

Butični hotel DAM predstavlja nov koncept luksuznega hotela in restavracije lastnika in chefa Uroša Fakuča. Butični hotel nudi 7 luksuznih sob in 2 apartmaja v velikosti od 30 do 50 m2. Hotel ima tudi fine dining restavracijo, kjer gostje lahko uživajo v moderni mediteranski kuhinji, ki je bila odprta od leta 2005. Restavracija je dolgoletni član prestižnega združenja JRE – Jeunes Restaurateurs.

ar©tur