Perla, Resort & Entertainment ****

Največji igralniško-zabaviščni center v Evropi, ki leži v centru Nove Gorice, je edinstven kompleks, zgrajen v obliki čezoceanske ladje.

Največji igralniško-zabaviščni center v Evropi, ki leži v centru Nove Gorice, je edinstven kompleks, zgrajen v obliki čezoceanske ladje.

Svojim gostom ponuja udobje v hotelu z 225 sobami, 20 apartmaji ter 4 luksuznimi apartmaji. V štirih restavracijah razvajajo goste z najrazličnejšo ponudbo jedi, v spektakelski dvorani pa se redno odvijajo vrhunski koncerti, spektakli, kabareti in druge prireditve. Diskoteka je namenjena predvsem ljubiteljem plesne glasbe, za poslovne dogodke pa je na voljo pet sodobno opremljenih konferenčnih dvoran.
 
Perlina igralnica je z 979 igralnimi avtomati in 90 igralnimi mizami odličen ambient tako za zabavo kot za vrhunske poznavalce iger, katerim so namenjeni tudi priveji in salon za poker, kjer se odvijajo največji mednarodni turnirji v pokru. Pravo vzdušje pričarajo tudi razni tematski večeri, nagradna žrebanja in nagradne igre, posebna zanimivost je tudi igralnica na prostem, kjer se lahko kadi.

Tudi sicer je zelo dobro poskrbljeno za sprostitev v barih in kavarni Caffè Dolce Vita, še posebej pa v SPA centru Perla, kjer so na 1000 m2 gostom na voljo bazen, savne, fitnes ter najrazličnejše nege telesa in masaže.

Hotelski gostje imajo brezplačen vstop v igralnici Perla in Park, v bazene v centru dobrega počutja Spa Perla (1 x dnevno) ter brezplačen ogled večine zabavnih programov.
 

Informacije in rezervacije: modra številka: 080 71 12; 

Kidričeva 7, 5000 Nova Gorica
t: +386 (0)5 336 30 00;  f: +386 (0)5 302 88 85


www.thecasinoperla.com; www.hit.si

ar©tur