Park, Hotel & Entertainment ****

V samem centru Nove Gorice stoji Park, Casinò & Hotel****, igralniško-zabaviščni center z več desetletno tradicijo, kjer se lahko gostje v prefinjenem in elegantnem ambientu prepustijo živahnim doživetjem v igralnici, sproščenemu udobju hotela in razvajanju čutov v odličnih restavracijah.

 

Ljubiteljem igre in zabave je na voljo 636 najsodobnejših igralnih avtomatov in 37 igralnih miz za ameriško ruleto, blackjack, punto banco in različne vrste pokra, bolj izkušenim igralcem pa tudi priveji igralnih avtomatov in igralnih miz. Različne nagradne igre, žrebanja, tematski večeri, koncerti in spektakli pa gostom vedno pričarajo posebne večere z vznemirljivo in živahno atmosfero. Pestro ponudbo zaokroža igralnica na prostem Open Air, kjer se lahko kadi, ki se nahaja tik nad vhodom v igralnico Park.

V restavraciji Tiffany, ki jo odlikuje vrhunska ponudba, redno gostijo tudi razne tematske vinske ali kulinarične večere s priznanimi kuharji in gosti, ob spremljavi glasbe, koncertov in nepozabnih spektaklov.

V hotelu 4* z 78 sobami in 4 apartmaji je na voljo tudi masažni studio, vsi gostje hotela pa imajo prost vstop v igralnico ter brezplačen obisk bazena, savn in fitnesa v centru dobrega počutje SPA Perla. Ob predhodni rezervaciji si lahko ogledajo koncert, spektakel in druge zabavne programe. 

Informacije in rezervacije:  modra številka: 080 71 12; 

Delpinova 5, 5000 Nova Gorica
t: +386 (0)5 336 26 18, f: +386 (0)5 302 70 51

www.thecasinopark.com

www.hit.si

ar©tur