Hotel Lipa ***

Šempeter je prijazen in slikovit kraj ob slovensko-italijanski meji v neposredni bližini Nove Gorice. Podobo njegovega glavnega trga zaokroža prijazni hotel Lipa, ki privlači s svojo razgibanostjo in prijetno domačnostjo.

V hotelu Lipa je gostom na razpolago 42 sob (47 ležišč) z vsem udobjem, ki ga ponuja hotel s tremi zvezdicami (prha, WC, sušilnik za lase, telefon, TV). Imajo tudi urejeno parkirišče. 

Tradicijo prijaznega hotela dopolnjuje odlična restavracija Lipa z letnim vrtom, kjer pripravljajo dobrote mediteranske in sezonske kuhinje, med tednom pa tudi malice in kosila s solatnim bifejem. Lokal je tudi primeren za poslovna srečanja, večnamenska dvorana »Modri hram« pa je namenjena večjim sestankom, seminarjem, zasebnim zabavam in porokam.

V večini hotelskih prostorov je na voljo brezžični dostop do interneta. Gostje hotela lahko koristijo tudi prost vstop v igralniško-zabaviščna centra Perla in Park v Novi Gorici ter
20 % popusta v bazenu in savnah centra dobrega počutja SPA Perla.

Hotel Lipa je športnikom prijazen hotel, saj je zaradi neposredne bližine Hitovega športnega centra z različnimi športnimi dvoranami odlično mesto za športne priprave ali rekreacijo; okolica je primerna za vse vrste športnega udejstvovanja pa tudi za sprehode in raziskovanje bližnje okolice ter obiske bližnje Nove Gorice. Hotel je tudi kolesarjem prijazen, omogoča namreč najem koles in ima ponudbo športnikom prilagojenih jedi.

Informacije in rezervacije: modra številka: 080 71 12;  

 

Trg Ivana Roba 7, 5290 Šempeter pri Gorici

t: +386 (0)5 336 60 00; f: +386 (0)5 336 60 15

hotel.lipa@hit.si 

www.hotellipa.com, www.hit.si

ar©tur