Kampi

Kamp in postajališče za avtodome Saksida Zalošče

V Zaloščah pri Dornberku, vasici, ki leži sredi Vipavske doline, 15 kilometrov oddaljena od Nove Gorice in Ajdovščine ob regionalni cesti, ki Novo Gorico povezuje z zgornjo Vipavsko dolino in Krasom, so se na kmetiji Saksida odločili, da svojo dejavnost, vzgojo in prodajo vina obogatijo tudi s turistično ponudbo. Prvi v Sloveniji so se odločili, da na kmetiji odprejo kamp in postajališče za avtodome.

Park Lijak

Kamp Park Lijak se nahaja poleg domačije Mladovan. Obiskovalcem je na voljo 60 kampirnih mest in 2 bungalova za 6 oseb.

Hotel & Camp Siesta

Camp je namenjen vsem tistim, ki si želijo oddiha skoraj v centru mesta. Svoj prostor si lahko izberete v senci starih, košatih dreves ali na sončnem travniku. Urejena so parkirna mesta za avtodome. Camp se nahaja v istem kompleksu kot hotel, zato nudimo tudi gostom kampa možnost samopostrežnega zajtrka.

 

Minikamp

V Minikampu vas lahko sprejmemo le 15, saj več prostora nimamo. Ne moremo vam ponuditi pestrih večernih zabav in mestnega vrveža, saj se nahajamo v neokrnjeni naravi. Šotora neboste mogli postaviti daleč stran od "recepcije" saj boste gostje na našem dvorišču. Lahko pa vam ponudimo ljubi mir in nepozabno izkušnjo!

DS Camping

Šotorišče DS Camping leži v osrčju Banjške planote na nadmorski višini 700 m in je od Nove Gorice preko kraja Grgar oddaljeno 17 km. Dostop je možen tudi iz smeri Idrije preko Dolenje Trebuše in Čepovana.

PZA Lepa Vida

PZA Lepa Vida ima prostora za 6 avtodomov, katerim je na voljo priklop na elektriko, voda, izpust odpadne vode in fekalij ter brezplačen brezžični internet. Uporaba oskrbovalne postaje je možna čez celo leto. Nahaja se poleg vinske kleti Lepa Vida.

 

ar©tur