Nova Gorica Turizem Turistična zveza TIC Nova Gorica +386 5 330 46 00

Kampi

Park Lijak

Kamp Park Lijak se nahaja poleg domačije Mladovan. Obiskovalcem je na voljo 60 kampirnih mest in 2 bungalova za 6 oseb.

Kamp in postajališče za avtodome Saksida Zalošče

V Zaloščah pri Dornberku, vasici, ki leži sredi Vipavske doline, 15 kilometrov oddaljena od Nove Gorice in Ajdovščine ob regionalni cesti, ki Novo Gorico povezuje z zgornjo Vipavsko dolino in Krasom, so se na kmetiji Saksida odločili, da svojo dejavnost, vzgojo in prodajo vina obogatijo tudi s turistično ponudbo. Prvi v Sloveniji so se odločili, da na kmetiji odprejo kamp in postajališče za avtodome.

Hotel & Camp Siesta

Camp je namenjen vsem tistim, ki si želijo oddiha skoraj v centru mesta. Svoj prostor si lahko izberete v senci starih, košatih dreves ali na sončnem travniku. Urejena so parkirna mesta za avtodome. Camp se nahaja v istem kompleksu kot hotel, zato nudimo tudi gostom kampa možnost samopostrežnega zajtrka.

 

Minikamp

V Minikampu vas lahko sprejmemo le 15, saj več prostora nimamo. Ne moremo vam ponuditi pestrih večernih zabav in mestnega vrveža, saj se nahajamo v neokrnjeni naravi. Šotora neboste mogli postaviti daleč stran od "recepcije" saj boste gostje na našem dvorišču. Lahko pa vam ponudimo ljubi mir in nepozabno izkušnjo!

ar©tur