Nova Gorica Turizem Turistična zveza TIC Nova Gorica +386 5 330 46 00

DS Camping

Šotorišče DS Camping leži v osrčju Banjške planote na nadmorski višini 700 m in je od Nove Gorice preko kraja Grgar oddaljeno 17 km. Dostop je možen tudi iz smeri Idrije preko Dolenje Trebuše in Čepovana.

Na travniku ali pod kozolcem boste lahko postavili šotor, nudijo pa tudi prostor za parkiranje avtodomov. Gostom omogočajo tudi spanje na skupnih ležiščih na kozolcu. Prostor za kampiranje je ograjen, poleti pa senco dajejo sadna drevesa.

V neposredni bližini so sanitarije s toaletnimi prostori, kopalnicami in koritom za pomivanje posode. Obiskovalcem sta v časovno neomejeno uporabo na voljo zunanji žar in brezplačen wi-fi. Zraven sta tudi mini okrepčevalnica z domačo ter kvalitetno ponudbo in recepcija, kjer so informacije in pomoč vedno na dosegu roke. V kampu bodo z veseljem sprejeti tudi vaši živalski ljubljenčki.

Lokacija kampa DS Camping gostom nudi neokrnjeno naravo, veliko možnosti za kolesarjenje in pohodništvo. V sklopu kampa je urejen tudi jahalni center s šolo jahanja, organizirajo tudi jahanje v naravi. Reka Soča je oddaljena le 15 minut vožnje, tako da nudijo tudi rafting in vožnje s kajaki. V bližini (10 minut vožnje ) je tudi plezališče Drnulk.

DS Camping
Banjšice 12
5251 Grgar
m: +386 (0)51 214 912, (0)51 270 118

www.dscamping.si

ar©tur