Turistične kmetije

Turistična kmetija s prenočišči Gregorič

Turistična kmetija Gregorič se nahaja v spodnji Vipavski dolini, v vasi Zalošče. Gostitelji vas bodo razvajali s tradicionalnimi kmečkimi dobrotami, postregli pa vam bodo tudi z domačim vinom iz mešanih sort belega in rdečega grozdja, ki zori v lastnih vinogradih na okoliških gričih. Na vašo željo poskrbijo tudi za personalizacijo etiket na steklenici.
 

Izletniška kmetija z nastanitvijo Kraljič

Kdaj ste se nazadnje zbudili ob petju petelina, v jutranji rosi ko še vse spi? Kdaj ste zadnjič s polnimi pljuči svežega jutranjega zraku, na terasi s čudovitim pogledom na našo prelepo dolino, obkroženo z mehkobo gričevnate pokrajine in obsijane s soncem, pogovarjali s svojimi bližnjimi? In začeli nov, prekrasen dan...

 

 

Turistična kmetija s prenočišči Malovščevo

Najlepši biseri se nam razkrijejo nepričakovano, a nas s svojo lepoto hipoma prevzamejo. Eden takih je Turistična kmetija Malovščevo, ki se skriva med vipavskimi griči na južnem pobočju Trnovskega gozda v vasici Vitovlje pri Šempasu. Biser, ki ga brusi že deseta generacija, je v rokah družine Remec-Garbari.

Kmetija Slavček

Turistična kmetija ponuja degustacije in nakup vina, kosila in večerje, pripravljene iz tipičnih sezonskih jedi. Nudijo tudi prenočišča.

Izletniška kmetija z nastanitvijo Srčan Gregorič Prvačina

Izletniško turistična kmetija Gregorič se nahaja v Prvačini  ob regionalni cesti Nova Gorica - Sežana, v neposredni bližini reke Vipave.

 

Turistična kmetija Košuta

Apartmaji se nahajajo v kraju Vitovlje, zaselku Čikavec s prekrasnim pogledom na spodnjo Vipavsko dolino, Kras in Furlanijo Julijsko Krajino. Apartmaji so v hiši zgrajeni pred 150 leti iz kraškega kamna, kar gostom omogoča naravno klimo in še večjo prijetnost in povezanost z naravo. Apartma je svetel in prijeten za bivanje. S svojo popolno opremljenostjo gostom nudi pravi užitek sproščanja po raziskovanju in predajanju naravnim lepotam. Bivanje v apartmaju vam zagotavlja kvalitetno preživet oddih in počitek.

ar©tur