Zasebne sobe

Sobe D&D

Hiša je zgrajena v starem slogu, kar daje občutek pristnosti in povezanosti z okoljem. Tudi sama opremljenost le še poudarja to pristnost in ustvarja umirjeno vzdušje, ki se še posebej odraža v skupni jedilnici, kjer gospodarja vsako jutro postrežeta z izvrstnim zajtrkom.

Hostel Nova Gorica

Za najavljene skupine nudimo ugodne nočitvene in gostinske usluge, pripravljamo pogostitve ob večjih slavjih in svečanih dogodkih, sodelujemo pri prireditvah lokalnega in mednarodnega značaja, pripravljamo in dostavljamo kvalitetno hrano za večje naročnike.

Sobe Leban ***

V moderno opremljeni 130 let stari vili na podeželju in v neokrnjeni naravi, le nekaj kilometrov od centra Nove Gorice in Gorice v Italiji, vam nudimo: 2/2 in 1/3 sobe, vse opremljene z lastnimi kopalnicami, klimo, mini barom, SAT in internetom.

Sobe Ferjančič

V prijetnem okolju vam ponujamo 3 dvoposteljne sobe, ena je klimatizirana, in 1 štiriposteljno sobo. Vse sobe imajo lastno kopalnico ter televizijo.

Nastanitveni dom Presta

Ob športnem parku v samem centru Nove Gorice, vam ponujamo cenovno ugoden najem sob. Vse sobe so apartmajskega tipa, kjer si dve sobi delita tuš in wc. V objektu je tudi brezplačen WI-FI. Ob objektu Presta se nahaja samopostrežna restavracija, ki je znana po dobri hrani in po nizkih cenah.

Turistična kmetija Košuta

Sobe se nahajajo v kraju Vitovlje, zaselku Čikavec s prekrasnim pogledom na spodnjo Vipavsko dolino, Kras in Furlanijo Julijsko Krajino. Sobe so v hiši zgrajeni pred 150 leti iz kraškega kamna, kar gostom omogoča naravno klimo in še večjo prijetnost in povezanost z naravo. Sobe so svetle in prijetne za bivanje. S svojo popolno opremljenostjo gostom nudi pravi užitek sproščanja po raziskovanju in predajanju naravnim lepotam. Bivanje v apartmaju vam zagotavlja kvalitetno preživet oddih in počitek.

Love 2 Solkan

V Solkanu, 10 minut iz centra Nove Gorice, se nahaja počitniško stanovanje v katerem lahko prenočita 2 osebi.

Čebron Andrejina, dopolnilna dejavnost na kmetiji

Utrujenemu turistu, sproščenemu obiskovalcu ali naključnemu popotniku se bo v idilični pokrajini gotovo zahotelo tudi počitka ali večdnevnega uživanja v vaškem vzdušju. Kot nalašč za to, imamo trenutno na voljo dve dvoposteljni sobi s skupno kopalnico in dvoposteljno sobo s kopalnico. Skupno 6 ležišč.

ar©tur