Čebron Andrejina, dopolnilna dejavnost na kmetiji

Utrujenemu turistu, sproščenemu obiskovalcu ali naključnemu popotniku se bo v idilični pokrajini gotovo zahotelo tudi počitka ali večdnevnega uživanja v vaškem vzdušju. Kot nalašč za to, imamo trenutno na voljo dve dvoposteljni sobi s skupno kopalnico in dvoposteljno sobo s kopalnico. Skupno 6 ležišč.

Sredi vinorodne gričevnate pokrajine boste z užitkom pokusili raznovrstne, domače, sezonsko naravnane jedi in ob kozarcu izbranih vin avtohtonih sort, ter sproščeno okušali kvaliteto te rujne kapljice.

Poleti vam je na voljo čudovita terasa z razgledom na okoliške vasi, na kateri je prostora za 80 gostov in na kateri je prava »letnai žar za pripravo jedi na žaru. Sveže večere vam občasno popestrimo tudi z glasbo v živo.

Ob naših dobrotah ne boste ostali ravnodušni. Zato smo vam pripravili tudi skromen zalogaj domače pripravljenih priboljškov, ki jih boste lahko kupili zase ali kot darilo prijateljem: celovit izbor naših vin, domača marmelada, ajvar, med ter oljčno olje priznanega pridelovalca Vanje Dujca iz Slovenske Istre.
 
št. sob: 2
št. ležišč: 5

 

info: 

Čebron Andrejina     
Preserje 59, 5295 Branik
Tel.: 05 305 70 80

m: 041 500 155
e naslov: dean.sp@siol.net
www.cebron.eu

ar©tur